Hlavní obsah

Budeme kamarádi, jo? Slavné páry, kterým to funguje i po rozchodu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozejít se v klidu, nebo si dokonce po konci vztahu udržet přátelství, je pro mnohé bývalé páry něco, o čem si mohou nechat leda zdát. Těmto celebritám se to ovšem podařilo.

Článek

Rozchod nemusí znamenat, že lidé zpřetrhají všechny vazby, budou jeden na druhého do smrti naštvaní, a když se náhodou potkají, projdou kolem sebe bez pozdravu. Rozchod je možné ustát i se ctí. Sice ztratit partnera, ale nechat si dobrého kamaráda.

Bruce Willis (67) a Demi Moore (59)

Herci a bývalí manželé, kteří společně zplodili tři děti, mají tak skvělé vztahy, že jejich fanouškům občas vytane na mysli otázka, proč se vlastně rozcházeli. Jako důvod před lety uvedli velké pracovní vypětí, ale to je v Hollywoodu často používaná fráze, která nemusí odpovídat realitě.

Jejich děti už jsou sice dospělé, ale i tak všichni dohromady tráví hodně času. V roce 2020 měli dokonce společnou karanténu, kterou světu odprezentovali prostřednictvím fotografie ve stejných pruhovaných pyžamech. A bylo vidět, že si i v izolaci užívají spoustu zábavy.

Foto: Profimedia.cz

Archivní snímek z roku 1989 je ukazuje ještě jako párFoto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurley (57) a Hugh Grant (62)

Tihle dva si padli do oka při natáčení snímku Veslovat po větru (1987) a pár tvořili třináct let. Elizabeth Hurley v jednom rozhovoru před časem prozradila, že jsou si i tolik let po rozchodu velmi blízcí a že zůstali dobrými přáteli, protože spolu toho tolik prožili. Herečka a modelka uvedla, že klíčem k tomu, aby měl člověk dobré vztahy se svými ex, je vzájemný respekt k jejich současným životům.

Přitom jejich rozchod proběhl před lety za dramatických okolností, prasklo na něj, že ji podvedl s prostitutkou. V autě s lehkou děvou ho navíc načapala policie a zatkla ho.

Foto: Profimedia.cz

Herci na premiéře snímku Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994)Foto: Profimedia.cz

Jenny Slate (40) a Chris Evans (41)

Další dva spolu začali chodit v roce 2016 a jejich partnerství skončilo v roce 2018. Celé dva roky spolu ale nechodili, protože se jednou rozešli a potom zase dali dohromady. Jejich následné porozchodové vztahy jsou podle nich jedna velká idyla. Americký herec například prohlásil, že je nekonečně vděčný za to, že Jenny poznal, a vždy prý zůstane v jeho životě. Ona zase řekla, že její bývalý je jedním z nejlaskavějších lidí, které kdy potkala. A proč se ti dva vlastně rozešli? Údajně kvůli pracovně nabitým diářům, které jim nedovolovaly spolu trávit dostatek času.

Foto: Profimedia.cz

Společně si zahráli ve filmu Velký dar (2017)Foto: Profimedia.cz

Bolek Polívka (73) a Chantal Poullain (66)

Nadstandardní vztahy mají i bývalí manželé, kteří mají syna Vladimíra (33). Herečka francouzského původu v jednom rozhovoru uvedla, čeho si na svém ex nejvíc váží. Podle ní je neuvěřitelně chytrý a vždy ji prý okouzlil. Vyzdvihla také Bolkovu krásnou češtinu i specifický způsob vyjadřování, díky kterému si i za komunismu našel způsob, jak říct i to, co se kvůli režimu nesmělo.

Důvodem k rozchodu byl odlišný životní styl. Herečka nechtěla být zavřená na Bolkově farmě v Olšanech a starat se o hotel a koně, a tak odešla do Brna. Čekala, že ji bude partner následovat, ale to se nestalo.

Foto: Profimedia.cz

Bývalí manželé se spolu stále skvěle bavíFoto: Profimedia.cz

Kazma (37) a Andrea Kalousová (26)

O vztahu moderátora a modelky mnozí zpočátku pochybovali a neprorokovali mu dlouhé trvání, přesto vydržel pět let. Loni v listopadu oznámili prostřednictvím sociálních sítí rozchod a jeden na druhého ve svých vyjádřeních pěli jen samé ódy, vzájemně se pochválili a slíbili si, že se rozhodně nepřestanou vídat. Kazma například napsal, že bude na Andreu dávat z povzdálí pozor, dokud to bude potřebovat.

Jednu dobu se objevila spekulace, že za rozchodem by mohla stát influencerka Dominika Myslivcová (28), nic takového se ale nepotvrdilo.

Foto: Profimedia.cz

Modelku prý Kazma naučil říkat na nabídky ano a více riskovatFoto: Profimedia.cz

Radka Třeštíková (41) a Tomáš Třeštík (44)

Zatímco jiné páry se chtějí předvádět jen v tom nejlepším světle, spisovatelka a fotograf se nikdy netvářili, že je jejich manželství bez mráčku. Loni v dubnu oficiálně oznámili, že už nějakou dobu netvoří pár, nechtěli prý setrvávat v něčem, co je dlouhodobě nedělalo šťastnými.

Ze sociálních sítí jeden druhému ale nezmizeli, což mnohé sledující zmátlo, protože se pravděpodobně domnívali, že rozchod znamená, že musíte druhou osobu vymazat ze života. Oni ale jeden druhého mazat rozhodně neplánují, i proto, že spolu mají dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Pojí je nejen společné děti, ale i přátelské porozchodové vztahyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám