Hlavní obsah

Lekce svádění: Sexy prádlo nejen na Valentýna

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zmizela z vašeho vztahu vášeň v propadlišti stereotypních dní? Nenechte si uniknout příležitost k nápravě. Svátek všech zamilovaných je totiž za dveřmi! Převtělte se do role sexy kokety a připravte své drahé polovičce nezapomenutelnou noc plnou vášně.

Článek

Jestliže ve vaší přihrádce se spodním prádlem převládají praktické, hladké či bezešvé kousky, investujte do krajkových souprav, které jsou pro romantické chvilky ve dvou mnohem lepší volbou. Svůdným setem potěšíte manžela i sebe, valentýnské vystoupení může tedy začít.

Letmá provokace

Černé body mohou obléknout i ženy, které mají širší boky nebo větší bříško, na sex-appealu jim to rozhodně neubere. Nezapomeňte ani na punčochy s podvazky, kozačky nad kolena a saténové sáčko. Pak už jen stačí počkat, až se váš milý vrátí z práce.

Foto: Greta Blumajerová

Náušnice (Tezyo, 234 Kč); krajkové body (Intimissimi, 1449 Kč), pyžamová košile (Etam, 769 Kč); punčochy (e-Marilyn, 569 Kč); vysoké kozačky (Aldo, 3999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nejkrásnější vzpomínky  

Něžná souprava s květinovými vzory je jako stvořená k repríze svatební noci. Zavzpomínejte na období největší zamilovanosti a sveďte ho pomocí krajek a hedvábného saténu. Dokonalou atmosféru vytvořte pomocí tlumeného osvětlení, vůně svíček a romantických tónů vaší oblíbené písně.

Foto: Greta Blumajerová

Náhrdelník (Swarovski, 5490 Kč); podprsenka (Intimissimi, 849 Kč); kalhotky (Intimissimi, 369 Kč); župánek (Intimissimi, 2890 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Zeštíhlující efekt

Kalhotky s vysokým pasem jsou ve světě spodního prádla posledních pár let absolutním favoritem. Vypadají neskutečně sexy, ale v záloze mají ještě jednu ceněnou schopnost, díky které si je oblíbily ženy po celé zeměkouli. Mnoho z nich je stahovacích, ale přesto si díky krajce zachovávají přitažlivý vzhled. Slaďte je k podprsence typu bralette a dlouhému župánku.

Foto: Greta Blumajerová

Náušnice (Aldo, 499 Kč); podprsenka (Lindex, 599 Kč); kalhotky (Lindex, 599 Kč); župan (Astratex, 869 Kč); metalické lodičky (Aldo, 1999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nevinné šarády

Kimono s orientálním paisley vzorem unosíte i v létě přes oblečení, ale pro milostné hrátky se hodí jakbysmet. V kombinaci s lososovou podprsenkou, která je z dálky na nahém těle jen stěží viditelná, nabudíte jeho fantazii na maximum.

Foto: Greta Blumajerová

Náušnice (Lindex, 299 Kč); podprsenka (Astratex, 703 Kč); kalhotky (Intimissimi, 449 Kč); kimono (Boohoo, prodává Tamsin, 945 Kč), kotníčkové kozačky (Tezyo, 2145 Kč) Foto: Greta Blumajerová

Vítězové roku 

Hýří váš šatník všemi odstíny z barevné palety? Nevzdávejte se jich ani za zdmi ložnice. Tóny petrolejové a modré zaujímají letos stupínky vítězů. Pro umocnění valentýnské nálady sáhněte po vysokých podpatcích a neslíbatelné rtěnce a užijte si s partnerem přítomný okamžik v plné parádě.

Foto: Greta Blumajerová

Náušnice (Swarovski, 3990 Kč); podprsenka (Boux Avenue, 1090 Kč), kalhotky (Boux Avenue, 490 Kč); kimono (Cellbes, 999 Kč); lodičky (Lazzarini, prodává Humanic, 1599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým a poděkování 

  • Foto - Greta Blumajerová
  • Modelka - Alice Č. (Pure Model Management)
  • Styling - Markéta Škaldová
  • Vizáž - Linda Chudomelová

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme fotostudiu Hala 11, Průmyslová 1472/11, Praha 10.

Reklama

Načítám