Hlavní obsah

Návod na líčení podle vévodkyně Kate: Zkuste hnědé kouřovky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud rádi obdivujete líčení slavných žen, rozhodně vám nemohla uniknout vévodkyně Kate. Naučte se nalíčit si hnědé kouřové stíny, které užijete jak na denní, tak i večerní líčení. Ukáže vám to vizážistka Soňa Šajdáková.

Článek

Vévodkyni Kate obdivuje, a patrně vždycky bude obdivovat celý svět. My se v dalším videu zaměřili na její líčení, které je opravdu její osobité, protože make-up nosí pořád stejně. Mění pouze intenzitu stínů a linky, pokud se jedná o večerní událost. Jaké je tajemství nadčasového, vkusného a elegantního make-upu, který je hodný vévodkyně?

Foto: Profimedia.cz

Hnědé kouřové stíny jsou pro vévodkyni Kate typickéFoto: Profimedia.cz

Bez vystínovaných očí si Kate nelze ani představit. Místo tvrdé černé a šedé na ní uvidíte vždy neutrální a zemité odstíny hnědé. O vévodkyni je známo, že si svůj make-up dělá většinou sama a její volbou číslo jedna mezi paletkami je ikonická Naked od značky Urban Decay.

Foto: Archiv firem

Šípkový olej Saloos, 188 Kč, koupíte na e-shopu Biooo; paletka očních stínů Naked, Urban Decay, 1540 Kč; řasenka Hypnôse, Lancôme, 890 KčFoto: Archiv firem

Její oblíbené jsou také linky, které nosí většinou v rozmazané variantě. Nevynechá nikdy ani tvářenku ve svěžím růžovém odstínu a světle růžovou, skoro až nude, rtěnku. Co se pak týče péče o pleť, ráda používá šípkový olej, který obsahuje spoustu antioxidantů a vitamin C. Na veřejnosti ji také neuvidíte bez výrazných řas a její oblíbenou volbou je Hypnôse od Lancôme. Podívejte se na video tutoriál výše, který jsme pro vás připravili s vizážistkou Soňou Šajdákovou!

Za půjčení oblečení a bot na natáčení děkujeme značkám Esprit a Deichmann.

Baví vás líčení podle slavných žen? Mrkněte na tutoriál, jak na tmavé líčení podle Beyoncé, nebo naopak rozzářené podle Emilie Clarke!

Reklama

Související témata:

Načítám