Hlavní obsah

Líčení 40+: Triky vizážistky pro ráno i večer

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že zralejší pleť vyžaduje mnohem větší péči než ve dvaceti, je vám asi jasné. Umíte se však o pokožku po čtyřicítce starat a co nejvhodněji ji nalíčit? Víme, jak na to, abyste si nevhodným make-upem neublížily, ale naopak získaly svěží a mladistvý šmrnc.

Článek

Nikdo nemládne... To však neznamená, že nemůžete vypadat stále co nejlépe. Vizážistka Daniela vám poradí, jak během pár minut docílit mladšího vzhledu.

V prvním díle našeho seriálu o líčení zralejší pleti vám ukážeme, že věk je jenom číslo – modelka Markéta je toho živoucím důkazem. Dozvíte se, jak na pokleslá víčka nebo jaký make-up zvolit a jak ho nanášet, když máte hlubší vrásky a nechcete na ně zbytečně upozorňovat. A jak je to s produkty se třpytkami – jsou po čtyřicítce opravdu tabu?

Předvedeme vám také, že není potřeba mít strach z bronzeru ani výraznějšího líčení. A čím si můžete být jisté už teď? Po zhlédnutí videa nedáte ani ránu bez tvářenky a možná si pořídíte i novou rtěnku.

Děkujeme značkám Lindex, Bershka, Zara, Mango a H za zapůjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Staráte se o svou pleť důkladně?

Reklama

Načítám