Hlavní obsah

Limo bar: Dobrá domácí limonáda je věda

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na drahé přístroje, spoustu spotřebovaného CO2 a umělou chuť sirupů. Bublinky si dnes můžete opravdu užít a utratit za ně rozumné peníze. Řekneme vám jak.

Článek

Donedávna vypadal český trh s domácími výrobníky sody a příslušenstvím dost monotónně. Jedna sebevědomá značka a nevýrazný zbytek. Časy se naštěstí mění. Vyspělý český bublinkový trh má nový přírůstek, jenž bere velmi vážně nejen téma nakládání s plastovým odpadem, ale ochrany přírody obecně. Jako bonus přidává orientaci na inovace. Je tady značka LIMO BAR.

Chytrá řešení za malé peníze

LIMO BAR vstupuje na český trh s tvrzením, že dobrá limonáda je věda. Co je na limonádě vědeckého? Víc, než si dokážete představit. Na výrobu domácí limonády potřebujete stlačený plyn CO2 v bombičce. Bombička a následné opětovné naplnění stojí peníze. LIMO BAR pomocí speciální technologie FSS (Freedom Security Safe) implementované ve všech svých výrobnících sody dokázal výrazně snížit množství spotřebovaného CO2 bez dopadu na chuť limonády. Díky tomu vám šetří peníze.

Výrobníky sody LIMO BAR charakterizuje i další technologie nazvaná BBT (Bubble Boost Technology). Tato technologie vám dává možnost jednoduchým způsobem regulovat velikost bublinek v nápoji. Je libo majestátní bublinky velké, nebo si chcete nechat na jazyku skotačit tisíce bublinek malých? Je to pouze na vás.

LIMO BAR dále zavádí nový standard v systému upevňování lahví. Místo otravného šroubování používají všechny výrobníky sody LIMO BAR technologii bajonetového uzávěru Click Díky ní uchytíte láhev snadno a bezpečně ve vašem výrobníku během mžiku. S výrobníky LIMO BAR vám navíc nehrozí žádné nebezpečí, neboť všechny přístroje disponují bezpečnostním přetlakovým ventilem, a dokonce samostatným dekompresním tlačítkem.

Tři různé modely, ceny od 899 Kč

Svým českým zákazníkům dává LIMO BAR na výběr ze tří inovativních výrobníků sody v několika barvách.

  • Model Smart-W – za speciální zaváděcí cenu 1.449 Kč disponuje všemi klíčovými technologiemi LIMO BAR včetně FSS, BBT a Click&Fix. Nabízí se ve dvou národních barvách – červené a bílé. Z jediné bombičky vyrobíte až 65 litrů limonády. ( PROHLÉDNOUT DETAIL NA WEBU)
  • Model Smart Turbo – za doporučenou cenu 2.249 Kč řeší problém většiny českých domácností, a to malou láhev. Místo obvyklé litrové láhve najdete v balení Smart Turbo velkou 1.5 litrovou láhev. Navíc tento nádherný výrobník sody přidává speciální technologii Turbo, díky které vyrobíte z jediné bombičky až 135 litrů limonády. Samozřejmostí jsou výše popsané technologie FSS, BBT či Click&Fix. ( PROHLÉDNOUT DETAIL NA WEBU)
  • Model Fizziny – tak trochu úkaz ve světě domácích limonád. Kompaktní, mobilní a přitom chytrý výrobník sody, který snadno přibalíte do kufru s věcmi na dovolenou. Fizziny vám dovolí nastavit velikost bublinek, nezapomnělo se na technologie FSS ani Click&Fix a v balení najdete hned dvojici lahví s objemy 1 a 2 litry. To vše pouze za 899 Kč. ( PROHLÉDNOUT DETAIL NA WEBU)

Sirupy s vysokým podílem ovoce za 99 Kč

LIMO BAR chrání přírodu před zbytečnými plasty (ostatně jako všichni ostatní výrobci domácích výrobníků sody), hlavně však klade důraz na zdraví svých zákazníků. Proto naše sirupy neobsahují žádná umělá barviva ani přidaný cukr a sázejí na vysoký podíl ovocné složky (min. 33 %). Sirupy LIMO BAR skvěle chutnají a moc nestojí. Za sirup zaplatí český zákazník pouze 99 Kč. Sirupy LIMO BAR jsou k dostání online na webu www.limobar.cz nebo exkluzivně v síti kamenných prodejen OKAY Elektrospotřebiče.

Lahodnou chuť sirupů LIMO BAR si můžete za výbornou cenu užívat i s konkurenčními výrobníky sody. Stačí navštívit některou z prodejen OKAY Elektrospotřebiče nebo nakoupit online na www.limobar.cz/produkty.html.

Reklama

Související témata:

Načítám