Hlavní obsah

Luxusní mašle na dárek: Vychytávky pro její uvázání najdete v kuchyni

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Balení dárků je tady. Letos nemusíte mít bůhvíjak zdobený papír, a přesto budou vaše krabičky pod stromečkem zářit. Díky dokonalým mašlím! Ukážeme vám, jak snadno je vyrobíte.

Článek

Zabalit svetr, košili, pantofle… (doplňte si, co je libo) tak, aby nikde nic nečouhalo, jste už zvládli. Pomohla izolepa a trocha trpělivosti. Ovšem ty stužky: kloužou, jsou jako živé a vždycky z nich vyjde něco divného, jen ne pěkná mašle. Tak s tímhle trápením je konec!

Připravte si provázky, stuhy, šňůrky, z kuchyně přineste vidličku a šťouchadlo na brambory. Ano, přesně to, kterým trápíte brambory na kaši. Nepotřebujete žádné sofistikované, spíš jednoduché se zvlněným drátem. Samotné provlékání a vázání už uvidíte na videu.

Stojí zato ještě poznamenat, že mašle z vidličky jsou opravdu titěrné, ale o to roztomilejší – nádherně se vyjímají na malých krabičkách. Ty ze šťouchadla mají na šířku zhruba sedm centimetrů. Dvojité, které jsme dělali my, jsou středně náročné. Můžete si troufnout i na trojité, to však chce nekonečnou trpělivost a několikeré zkoušení. Tak hodně zdaru!

Máte jiný, nezvyklý grif na vázání ozdobné mašle? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám