Hlavní obsah

Medové pečení: Sladkosti, kterým neodoláte!

Foto: Petr Makovička

Med je všelék, a tak moučníky z medu nemohou být nezdravé

9. 11. 2011

Oslaďte si život jedním z našich dnešních moučníků! Čeká na vás skvělý tip na ihned měkký medovník, jemný medový chléb s datlemi a k tomu poctivé brownies se spoustou čokolády, vlašskými ořechy a samozřejmě medem. Sbíhají se vám sliny? Už vás nebudeme dlouho trápit, tady jsou recepty!

Článek

Med byl odjakživa používán jako všelék – na popáleniny, působí antisepticky a ostatně ani dnes si v době nemoci čaj bez medu jistě nedokážete představit. A tak si říkám, že když přidáte med do moučníku, proměníte ho v zázračný medikament. Což určitě podle mě znamená, že je zdravý, a že ho tedy k odpolední kávě můžete přikusovat neomezené množství… Ve jménu zdraví.

A jaké dobroty s medem děláte v kuchyni vy? Podělte se o své vyzkoušené recepty v diskuzi pod článkem.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek

Seznam.cz zavádí tlačítko Líbí se

Dejte redakci i ostatním čtenářům vědět, jaký obsah stojí za přečtení.

Články s nejvyšším počtem Líbí se se budou častěji zobrazovat na hlavní stránce Seznamu a přečte si je více lidí. Nikomu tak neuniknou zajímavé zprávy.