Hlavní obsah

Meghan porodila syna. Jak se bude jmenovat?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vévodkyně Meghan (37) porodila! S princem Harrym (34) se jim narodil chlapec. I když chtěla jít proti proudu a rodit doma, nakonec královského syna přivedla na svět v porodnici.

Článek

Všechno je jinak, než se čekalo! Vévodkyně Meghan nerodila doma, nýbrž v porodnici a nenarodila se dcera, nýbrž syn. Váží 3,260 kg.

Dalo se očekávat, že okolnosti porodu se budou lišit od toho, kdy své tři děti přivedla na svět vévodkyně Kate (37). Meghan šla vždycky trochu proti proudu a společně s princem Harrym (34) si uprostřed královské rodiny chtějí vytvořit svůj ostrůvek „normálního života“. Vzhledem k tomu, za jakých okolností Meghan přivedla na svět jejich prvního potomka, se dá očekávat, že stejně budou přistupovat i k výchově.

Je vlastně docela překvapením, že se královskému páru nakonec narodil syn. Všechny indicie totiž nahrávaly k opaku. Vždyť i Meghanina kamarádka Serena Williams (37) se prořekla a o nenarozeném miminku mluvila jako o „she“, tedy „ona“. Možná to byl ale cílený klam.

Pohlaví je sice známo, ale jméno zatím ne. Existují ale tipy – Britové nejvíce sázeli na Arthura, Jamese a Edwarda. To ale ještě vůbec nic neznamená. V případě, kdyby to byla holčička, přicházela v úvahu tato jména: Diana, Alice, Victoria a Grace. Tak třeba se jim poštěstí při druhém dítěti.

Ačkoliv má malý za tátu prince, sám se jím nenarodil. Omezuje to zákon z roku 1917. Ovšem královna a chlapcova praprababička to může změnit tím, že mu titul prince udělí. Stejně to udělala třeba i u prince Louise (1), který by, jakožto druhorozený syn, titul mít ze zákona neměl. Ovšem záleží to na rodičích, zda vůbec budou chtít. Malý se ale úplně tak bez titulu nenarodil. Bude hrabě z Dumbartonu, což je jeden z vedlejších titulů prince Harryho. Pokud by to byla dívka, získala by automaticky titul Lady Mountbatten-Windsor.

Reklama

Související témata:

Načítám