Hlavní obsah

Milenci podle tváře. Velká ústa jsou plus!

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Pokud chcete vědět, jaký bude milenec, stačí pořádně prozkoumat jeho tvář. Všímejte si úst, obočí, nosu i vrásek. Co všechno o něm prozradí?

Článek

Číňané praktikují umění čtení z obličeje už přes 3 000 let. Věří, že lidské rysy hovoří tajným jazykem a prozrazují vše o našem charakteru i touhách. Přijde vám to přitažené za vlasy? Britská sexpertka Tracey Cox je opačného názoru.

„Má to určitou logiku. Ve skutečnosti se nenajdou dvě osoby, které by měly stejný obličej. Dokonce ani u identických dvojčat tomu tak není. A platí, že drobné rozdíly ve vzhledu představují i rozdíly v osobnosti a také v milostném umění.“

Lidská tvář je schopna znázornit až 7 000 výrazů. „Ty, které používáme nejvíce, zanechávají v našich tvářích stopu,“ objasňuje Tracey Cox. Chcete hned vědět, jak to má se sexem a milováním? Budiž vám vyhověno!

Obočí

Nenápadné či řídké obočí nevěstí nic dobrého. Jejich majitelé mívají nulový zájem o sex a přemýšlejí spíš duchovně než smyslně.

Na druhou stranu, ti, jejichž obočí je silné a huňaté, patří k sexuálním a výkonným mašinám.

Foto: Just dance, Shutterstock.com

Silné obočí u muže značí vášnivou povahuFoto: Just dance, Shutterstock.com

Oči

„Má váš objev velmi světlé až bledé oči? Jestli chcete jen sex – bez nějakých hlubších vazeb, seznamte se s ním blíž. Počítejte ale s faktem, že tenhle muž lásce přikládá malý význam a má tendence měnit partnerky častěji než oblečení,“ objasňuje sexpertka a dodává, že čím tmavší oči, tím lepší vyhlídky na společnou budoucnost.

Milenec kupříkladu s čokoládovými poklady bývá vášnivý a dá se přirovnat k dynamitu, neboť v posteli obvykle předvádí spoustu zajímavých a rozmanitých technik. Zároveň se ale umí i zamilovat a být věrný jedné ženě.

Nos

Nos jako knoflíček, tedy nevýrazný a téměř neviditelný, symbolizuje zasněnost svého majitele, jenž vyznává všechno tradiční. Milujete předvídatelný sex v misionářské pozici? Vždy trvá stejně dlouho a on se u něj moc nezapotí (tedy vlastně vůbec), ale vám to vyhovuje? Jestli odpovídáte kladně, našli jste ideální protějšek.

Pokud však toužíte po někom, kdo rád experimentuje, najděte si samce s hrbolatým nosem. Ten bez sexu nedá ani ránu, a navíc udělá všechno proto, aby v ložnici nebyla nuda.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Nejlepší milenci mívají velký a hrbolatý nosFoto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Vrásky

Potkaly jste chlapíka, který má krátké tenké čáry pod dolními víčky? „Vrásky v těchto místech jsou známkou obrovské sexuální chuti a připravenosti k intimitě. Nic není zakázáno a všechno jde,“ odhaluje Tracey Cox na svém blogu.

Ale je tu ještě jedna verze. Také člověk s jemnými vráskami pod nosem málokdy přemýšlí o něčem jiném než o sexu, ale pozor, je nejnáročnější ze všech. Jeho libido je snad neukojitelné. Však taky podle sexpertky musí být milován všemi možnými způsoby a je velmi obtížné ho uspokojit.

Rty

Čím větší, tím lepší. „Muži s buclatými, výraznými ústy nejsou sobci a dá se o nich říct, že jsou mocnými milenci. Jen trochu pozor na plný spodní ret. Ukrývá se za ním smyslný dobrodruh se sníženým smyslem pro věrnost,“ varuje Tracey Cox s tím, že lidé se širokými ústy jsou ambiciózní a chtějí být šéfem ložnice.

A jak je to s úzkými rty? Ty označují milence nápaditého a vynalézavého, ale příliš uspěchaného a málo empatického.

Tracey Cox přidává na závěr jednu sváděcí radu: „Normálně si lidský obličej prohlédnete za tři vteřiny. Prodlužte tuto dobu o polovinu a bude jasné, že vám dotyčný padl do oka. Ostatně, vizuální kontakt mezi dvěma lidmi přesahující deset vteřin znamená jednu ze dvou možností. Rvačku, nebo sex.“

A ještě si přečtěte, co o vás (nebo o něm) prozradí řeč těla. A nedívejte se vpravo nahoru!

Reklama

Načítám