Hlavní obsah

Moc starý nebo moc vysoký? Slavné páry s největšími rozdíly

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je slepá, říká se. A v některých případech to vypadá, že se známé pořekadlo opravdu nemýlí. Okouzleným partnerům nevadí, když své protějšky převyšují o desítky centimetrů nebo je od sebe dělí mnoho let. Které slavné dvojice vyčnívají z davu?

Článek

Výškový, věkový či váhový rozdíl je mezi nimi patrný na první pohled, přesto si k sobě našli cestu. Zapátrali jsme v českém i hollywoodském showbyznysu a objevili zamilované celebrity s největšími odlišnostmi. Víte, o kom je řeč?

Mary-Kate Olsen (33) a Olivier Sarkozy (50)

Největší popularity se Mary-Kate Olsen dostalo v devadesátých letech. Se svou sestrou Ashley, dvojčetem, účinkovala v řadě rodinných filmů i televizních seriálů, a tak netrvalo dlouho, než je začaly zbožňovat náctileté dívky po celé zeměkouli. Obě herečky ovšem pověsily kariéru stříbrného plátna na hřebík. Nyní jsou z nich módní návrhářky.

O pár minut mladší Mary-Kate si v roce 2015 vzala bankéře Oliviera Sarkozyho, nevlastního bratra bývalého francouzského prezidenta. Tato slavná dvojice budí pozornost médií i pět let po svatbě. Markantní výškový rozdíl mezi nimi totiž opravdu nelze přehlédnout. Kromě 33 centimetrů je od sebe však dělí i 17 let.

Foto: Profimedia.cz

Dlouhán Olivier Sarkozy měří 190 cm, bývalá herečka pouhých 157 cm Foto: Profimedia.cz

Tatiana Dyková (41) a Vojtěch Dyk (34)

Podobně je na tom také český pár Tatiana a Vojtěch Dykovi, alespoň tedy co se týče výšky. I oni se poměrně často setkávájí s úsměvnými komentáři na jejich odlišný vzrůst. Drobná herečka měří 160 cm, zatímco její vyvolený má o 36 cm víc. To ovšem není žádný důvod k neshodám. Štastní umělci si loni na prvního máje řekli po devítileté známosti konečně své ano a spokojený vztah stvrdili svazkem manželským.

Zlí jazykové dodnes tvrdí, že je to právě Tatiana, kdo může za odchod Vojty Dyka z kapely Nightwork, která se v roce 2013 definitivně rozpadla. Herečka je o sedm let starší než hudebník, a tak jí je automaticky přisuzována role ovlivňujícího, bez ohledu na to, jaká je pravda.

Foto: Profimedia.cz

Sympatický pár vychovává společného syna Aloise (7), Tatiana má z předchozího manželství ještě další dva – Františka (15) a Cyrila (12)Foto: Profimedia.cz

Ivana Chýlková (56) a Jan Kraus (66)

To, že jsou muži obvykle vyšší než jejich partnerky, není nic překvapivého, ale ani obrácený poměr není ve vztahu výjimkou. Ivana Chýlková přerostla Jana Krause o celých 11 centimetrů. Přestože ji na vysokých podpatcích vedle veselého moderátora spíše nepotkáte, tu a tam se naskytnou situace, kdy se herečka jehel zkrátka vzdát nemůže.

Třeba jako na kostýmní zkoušce divadelní adaptace filmové komedie Saxana, kde účinkují oba dva. Hvězdní manželé se znají už od roku 1994 a mají spolu syna Jáchyma (21), který jde ve stopách svých rodičů a rovněž se věnuje herectví.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Chýlková měří 183 cm, její manžel Jan Kraus je o 11 centimetrů menší. Výškový rozdíl mezi nimi je samozřejmě mnohem viditelnější, pokud herečka nazuje vysoké podpatky. Na kostýmní zkoušce se jim nevyhnulaFoto: Profimedia.cz

Alejandra Silva (37) a Richard Gere (70) 

Okouzlující Richard Gere stále patří k největším krasavcům Hollywoodu a jeho role Edwarda ve filmu Pretty Woman (1990) nedá dodnes mnoha ženám spát. Jeho vyvolenou je ovšem španělská publicistka Alejandra Silva, která je mladší o neuvěřitelných 33 let.

Loni, těsně předtím, než herec oslavil sedmdesáté narozeniny, se jim narodil syn a podle španělských médií je Alejandra Silva pouze devět měsíců od porodu údajně znovu těhotná. Tak uvidíme, zda se rodinka rozroste. Přestože Richard Gere by mohl být spíš dědeček než novopečený rodič, na charismatu mu jeho věk rozhodně neubírá a nikdo se nemusí ptát, co na něm mladší manželka vlastně vidí či obdivuje.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere je ženatý už potřetí. Se současnou manželkou Alejandrou Silvou mají mezi sebou věkový rozdíl 33 letFoto: Profimedia.cz

Lucinka (16) a Bohuš Matuš (46)

Bulvární vody v českém rybníčku víří poslední dobou Bohuš Matuš, který si za partnerku vybral ještě nezletilou slečnu. Právě z toho důvodu se jejich vztah ocitá na pranýři už od samotného počátku. Zpěvák s charakteristickým šátkem na hlavě začal s Lucií randit v době, kdy jí bylo 15 let.

Aby uklidnil mediální lynč, stavil se s přítelkyní u lékaře pro potvrzení, že je náctiletá dívka stále ještě panna. Zdali je to stále pravdou, ví však jen oni dva. Bohuš Matuš nemá pocit, že by dělal snad něco špatného a neustále okolí upozorňuje na podobný scénář v životě Waldemara Matušky (†76), který se do své budoucí ženy Olgy (71) zamiloval v jejích čtrnácti letech, i na dávný vztah Daniela Hůlky (51) s finalistkou první řady SuperStar Šárkou Vaňkovou (32).

Foto: Profimedia.cz

Třicetiletý věkový rozdíl mezi sebou mají Bohuš Matuš s přítelkyní Lucií Foto: Profimedia.cz

Monika Štiková (47) a Petr Binias (23) 

Monika Štiková se společně s Ornellou Koktovou (26) i zbytkem rodiny nechvalně zapsala do povědomí diváků v reality show Štiky (2018). Účastníci na sebe neustále útočili, křičeli a sprostá slova i nadávky všeho druhu byly na denním pořádku. Televizní pořad zhlédli do konce jen opravdoví fajnšmekři nebo lidé se sebedestruktivními sklony.

Každopádně hlavní aktérka se po rozvodu s neprůbojným Michalem Štikou (49) začala objevovat s Petrem Biniasem. Třiadvacetiletý hokejista je starší partnerkou natolik okouzlen, že si ji vzal i s sebou do Německa, kde podepsal smlouvu na tři roky. Kam se páreček odstěhuje poté, je zatím nejisté.

Foto: Profimedia.cz

Monika Štiková ulovila o třiadvacet let mladšího hokejistu Foto: Profimedia.cz

Tess Holliday (34) a Nick Holliday (34)

Patří k nejkorpulentnějším dámám světového showbyznysu a ti, kdo ji ještě neznají, by jen stěží uhádli, že se živí modelingem. Po kariéře manekýnky toužila Tess Holiday již od mládí, ale její postava nebyla komerční. Díky vysokému počtu sledujících na svém Instagramu si jí ale nakonec všimla agentura a vysněný post jí nabídla hlavně díky vysokému vlivu na sociálních sítích.

Tess Holliday měří pouze 165 centimetrů a její váha se pohybuje někde mezi 118–127 kilogramy. Dvojnásobná maminka je od roku 2015 šťastně vdaná za Nicka Hollidaye, jehož BMI (index tělesné hmotnosti) je na tom o poznání lépe.

Foto: Profimedia.cz

Tess Holliday patří mezi nejznámější plus size modelky. Je prostorově výraznější a do výšky moc nevyrostlaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám