Hlavní obsah

Známé dvojice, které vzbuzují zájem a přitahují pozornost

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Některé slavné páry spolu hezky ladí a vy nemáte tendenci přemýšlet, co na sobě vidí, co je k sobě přitahuje. Kate a William nebo třeba Leoš a Monika? Pak jsou tu ale na pohled nesourodé dvojice a vám nejde na rozum, jak a proč se vůbec daly dohromady.

Článek

Ač na dvojice ze šoubyznysu neexistují oficiální vzorce, ani tabulky, máme jistá očekávání a někdo se podle obecného mínění k sobě hodí více a někdo méně. A jsou páry, které svým vzhledem, věkovým rozdílem nebo životním stylem přitahují pozornosti víc než ostatní.

Ne všechny kontroverzní páry spolu vydrží v dobrém i ve zlém, ale i když už spolu dnes nevrkají, stopu rozhodně zanechaly.

Hana Gregorová (67) a Ondřej Koptík (35)

Po smrti manžela Radoslava Brzbohatého (†79) žila slovenská herečka několik let sama. Když se v roce 2016 objevila na veřejnosti s novým partnerem, spíš než nové štěstí všichni řešili jen jejich věkový rozdíl a pochybnou minulost mladého muže. O rok později se rozešli a rozhodně ne v tichosti, špinavé prádlo se pralo veřejně. Nyní se zdá, že vše je odpuštěno, mluví se o svatbě a Hana Gregorová se obula s rázností sobě vlastní do všech pochybovačů: „Když má osmdesátiletý dědek dvacítku, je to normální, ale když má Gregorová vedle sebe hezkýho milýho kluka, všichni to řeší.“

Foto: Profimedia.cz

Díky vztahu s mladším partnerem herečka kvete, ale zároveň nemá již tak blízký vztah s vlastními dětmiFoto: Profimedia.cz

Lela Ceterová (30) a Karlos Vémola (34)

Český zápasník MMA míval silácké řeči, že auta střídá jako ženy, ale to bylo před Lelou. Nyní již dva roky žije se slovenskou playmate a zanedlouho se jim narodí miminko. Poutají pozornost a libují si v tom. Ona má za sebou spoustu úprav vzhledu, na některé ji prý přímo poslal její partner. Ten říká, že touhu po přirozenosti nechává ostatním, on miluje ženy typu Pamela Anderson (52): s výrazným poprsím a co nejdelšími vlasy. Sám si potrpí zase na jiné extrémy – ve své rezidenci chová například žraloka a krokodýla.

Foto: Profimedia.cz

Karlos nedávno prohrál životní zápas s Attilou Véghem (34), snad mu zvedne náladu narození dcery, která by měla přijít zanedlouho na světFoto: Profimedia.cz

Monika Štiková (47) a Petr Binias (22)

Najít v české kotlině páry, které mají mezi sebou výrazný věkový rozdíl, není těžké. Ale častější je případ, kdy si starší muž najde o mnoho let mladší partnerku. O trochu pikantnější je to naopak a takový je přesně vztah Moniky Štikové s mladým hokejistou Petrem Biniasem. Žijí spolu v Německu, kde sportovec podepsal smlouvu na tři roky, a nemají se vůbec špatně. Bývalá hvězda televizní reality show Štiky, kde se členové Štikovic a Koktovic klanu hádali před kamerami, a její mladý partner sdílejí svoji romanci veřejně a hashtagy #laska a #milujute nešetří.

Foto: Profimedia.cz

Monika Štiková byla letos rozvedena s otcem svých dcer a plánuje potomka s mladým partneremFoto: Profimedia.cz

Dita von Teese (47) a Marilyn Manson (50)

Tak, jak se většina lidí namaluje a obleče na karneval nebo o Halloweenu, tak vypadal tento pár v běžném životě. Kontroverzní rocker a burleskní umělkyně s porcelánovou pletí, která se ráda koupe v šampaňském, se dali dohromady v lednu 2001 – prý ji tak dlouho žádal, aby hrála v jeho klipech, až přijela na oslavu jeho dvaatřicátých narozenin s lahví absinthu v ruce a bylo to. O čtyři roky později si během klasického obřadu řekli ano. Na svatbě se nekonaly žádné orgie, což všechny překvapilo, o rok později naopak překvapili rozchodem.

Foto: Profimedia.cz

V silném make-upu si libovali oba, ale co krásná Dita na zpěvákovi vidí, nešlo lidem do hlavyFoto: Profimedia.cz

Courtney Love (55) a Kurt Cobain (†27)

Byli mladí a velmi neklidní, spojovala je hudba a bohužel i závislost na heroinu. Frontman kapely Nirvana svojí sebevraždou vstoupil do Klubu 27 („členy“ jsou umělci, jejichž život skončil neočekávaně v sedmadvaceti letech). Okolo způsobu, jakým si Kurt Cobain vzal život, se objevila řada spekulací: střelil se do hlavy, ale zároveň měl v sobě smrtelnou dávku heroinu, proto někteří z jeho smrti podezírali i jeho ženu. Zpěvačka kapely Hole byla časopisem Rolling Stone nazvaná „nejkontroverznější ženou v historii rocku“.

Foto: Profimedia.cz

Když Kurt Cobain spáchal sebevraždu, nebyly jejich dceři Frances Bean ani dva roky. Courtney byla obviňována, že během těhotenství brala heroinFoto: Profimedia.cz

Soon-Yi Previn (49) and Woody Allen (84)

Jeden z nejkontroverznějších hollywoodských párů vzbuzuje emoce už roky. Režisér totiž Soon-Yi poznal jako desetiletou adoptivní dceru své, dnes již bývalé, partnerky Mii Farrow (74). O jedenáct let později u něj našla její nahé fotografie a on musel přiznat, že má s její dcerou několik týdnů poměr. A začala vleklá válka. On ovšem tvrdí, že vlastně nikdy neplnil roli otce a neudělal tedy nic špatného. Jejich vztah nebyl žádnou krátkodobou záležitostí, v roce 1997 se vzali a adoptovali spolu dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Jsou spolu skoro třicet let, stále se vodí za ruce, nosí kloboučky a lidem stále nejde jejich vztah do hlavyFoto: Profimedia.cz

Mary-Kate Olsen (33) a Olivier Sarkozy (50)

Jako miminko ji proslavil americký seriál Plný dům (1987–1995), kde hrála se svým dvojčetem Ashley. Živí se jako návrhářka a dříve nevynechala jediný večírek. On je bankéř, nevlastní bratr bývalého francouzského prezidenta a z prvního manželství má dvě děti. Ač působí jako velmi nesourodý pár, dělí je výškový i věkový rozdíl, je jim to jedno. V roce 2015 se během přísně utajované svatby vzali a jsou velmi šťastní.

Foto: Profimedia.cz

Čím mladá Američanka francouzského podnikatele okouzlila? Prý je velmi chytrá a sexyFoto: Profimedia.cz

Angelina Jolie (44) a Billy Bob Thornton (64)

Než se stala herečka polovinou hvězdného páru zvaného Brangelina, byla dvakrát vdaná. Nejprve s hercem Johnny Lee Millerem (47) a poté s hercem Billy Bob Thorntonem. O jejím vztahu s o dvacet let starším drsně vypadajícím hercem kolovaly nejrůznější fámy. Nosili prý lahvičky krve toho druhého jako náhrdelníky, neváhali se podělit ani o detaily z jejich milostného života, a i když se nakonec rozešli, zůstali dodnes velkými přáteli.

Foto: Profimedia.cz

Ve své knize herec napsal, že na Angie nikdy neměl, ona je podle něj hvězda první velikostiFoto: Profimedia.cz

Která z dvojic vás zaujala nejvíc? A pamatujete si rozchody slavných, které nejvíce překvapily

Reklama