Hlavní obsah

Moderní věda nám umožní být méně nemocní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše babičky měly čas sbírat léčivé rostliny. My jsme s časem na štíru, ale díky moderní vědě můžeme s nemocemi účinně bojovat.

Článek

Důkazem je unikátní přípravek na bolesti kloubů GelActiv Proteo-Enzyme Q a přípravek na posílení imunity CEM–M Imunita.

Bolest kloubů má řešení

Ať už máte v rodině vášnivého sportovce trávícího hodiny v posilovně, těžce fyzicky pracujícího muže nebo babičku s bolavými koleny, všichni mají jedno společné – namožené klouby. Právě jim je určen jedinečný přípravek, jehož složení vzniklo na základě výsledků špičkového farmaceutického výzkumu.

GelActiv Proteo-Enzyme Q je unikátní kombinace osvědčeného glukosamin sulfátu (tvoří základní stavební látku chrupavky) s enzymy, označovanými jako proteázy. Právě tyto látky se vyznačují silným protizánětlivým efektem a působí proti samotné příčině bolesti kloubů. GelActiv Proteo-Enzyme Q se doporučuje všem lidem s opotřebovanými klouby, především pak těm, kterým jiné přípravky nezabírají. Právě nyní je v lékárnách a lékárenských e-shopech k dostání vánoční balení 130+30 tablet zdarma.

Ideální dárek pro naše rodiče či prarodiče

Posila zdraví pro vnuka i babičku

Multivitaminy jsou osvědčeným prostředkem na podporu imunity. Ale aby opravdu fungovaly, musí obsahovat vitaminy a minerály ve správných dávkách a musí mít schopnost dobře se vstřebávat. Pokud chcete mít jistotu, že užíváte kvalitní multivitaminy, vsaďte na přípravek CEM-M Imunita. Obsahuje všechny základní vitaminy a mikrominerály ve 100 % doporučené denní dávky, a navíc je obohacen o jedinečný AbSorb komplex pro až 2x lepší vstřebávání těchto látek.

Ve složení najdete i betaglukany, které dokážou efektivně aktivovat bílé krvinky, a echinaceu – tradiční rostlinu přispívající ke zdraví dýchacích cest. Přípravek CEM-M Imunita využije celá rodina, protože ho mohou užívat i děti od 3 let. Exkluzivní balení s měsícem užívání zdarma je určitě i dobrý tip na vánoční dárek.

Podpoří imunitu celé rodiny, se zárukou lepšího vstřebávání minerálů a vitaminů

Dárky z lásky i z rozumu

„Zájem o nákup limitovaných vánočních balení vrcholí těsně před Vánoci. V tuto dobu ale bývají nejlepší přípravky často vyprodané, proto je lepší obstarat si je v předstihu. Z letošní nabídky bych doporučil například unikátní přípravek na klouby GelActiv Proteo-Enzyme Q nebo multivitamin s vylepšeným vstřebáváním účinných látek, CEM-M Imunita,“ upozorňuje PharmDr. Václav Čámský, vedoucí pražské lékárny Arkády, jedné z největších v České republice.

Nabídka v lékárnách je velká, proto je vhodné poradit se před nákupem přímo v lékárně nebo na specializovaném lékárenském e-shopu. Na stáncích na tržišti nejspíš dostanete kvalitní zeleninu, ale kupovat tu přípravky pro zdraví by se opravdu nemuselo vyplatit.

Zejména naši rodiče, babičky i dědové ocení dárky pro jejich zdraví

Související témata:

Načítám