Hlavní obsah

Módní ikona s velikostí XXL!

Foto: Thecurvyfashionista.com

Jak Big Girl přiznává, objevit lichotivé oblečení není snadnéFoto: Thecurvyfashionista.com

Reklama

Svět módy dokáže být pěkně nelítostný. Jen si to představte – motají se kolem vás modelky, kterým je snad i velikost 34 velká, návrháři také zrovna neplýtvají látkou na větší rozměry, takže abyste se do jejich modelů vešla, musíte žít na salátech, a protože pracujete v módě, všichni očekávají, že budete perfektní. Má vůbec v takovémto prostředí šanci žena, která má velikost XXL?

Článek

Počet obézních lidí totiž pořád stoupá, a v Americe to platí dvojnásob. Přestože je samozřejmě zdravější kila shodit, ne vždy to musí jít jako po másle. Slečny a ženy po celém světě, které mají problémy se svou váhou, tak pečlivě sledují Ashleyiny sloupky. Ta v nich totiž z vlastních zkušeností radí, v čem vyrazit, když vaše postava není ideální. I ona sama přiznává, že se svou váhou bojuje celý život. (Jste na tom stejně? Sledujte Hubnoucí komando, s našimi profíky zhubne každý!)

Foto: Marieclaire.com

Ashleyiny rady hltají ženy z celého světaFoto: Marieclaire.com

Její oblíbené džíny? Skinny!

Často popírá veškeré poučky, které se můžete leckde dočíst. Silnějším dámám totiž doporučuje úzké skinny džíny, ale pozor, v tmavém provedení a doplněné volnějším delším topem. Sama miluje černou klasiku a jednoduchost, zbožňuje sáčka a stejně tak se nebojí ani šatů nebo vzorovaných sukní.

A jakou má radu pro dámy XXL? Zkoušet, zkoušet a zkoušet. „Pokud jste silnější, musíte se smířit s tím, že toho vyzkoušíte mnohem více než štíhlé ženy. Nesmíte se nechat odradit a naštvat tím, že vám většina věcí není nebo nesedí. I já hledám džíny, které by mi seděly, hrozně dlouho,“ nechala se slyšet. Pokud máte dojem, že si se svou postavou můžete dovolit jen máloco, podívejte se na inspirativní článek plný krásných modelů XXL bloggerka dobývá svět módy!.

Foto: Marieclaire.com

Oblíbené kousky? Skinny a šaty všeho druhuFoto: Marieclaire.com

Rozpárala šaty, aby se do nich vešla

Přestože Ashley vyrůstala v Miami, má kubánské předky. Jak sama přiznává, módou byla posedlá už od deseti let.  Vždycky řešila to, co má na sobě, a se zálibou slibovala módní přehlídky. Bylo proto jasné, kudy budou její profesní kroky směrovat. I když svou váhou neodpovídá současným měřítkům dokonalosti, řekla si, že se tím nenechá odradit. Za vše mluví případ, kdy se Ashley zamilovala do šatů slavného návrháře, do kterých se nemohla dostat. Neváhala je totiž po stranách rozpárat a našít na boky tmavou látku. Na party si pak všichni mysleli, že jí je upravil sám Mistr.

A co by Ashley v oblasti plus size, tedy nadměrné módy změnila, kdyby měla tu moc? „Nebyla by žádná plus size móda. Každý jsme přece jiný. Líbilo by se mi, kdyby byl každý kousek k dostání ve všech velikostech, od těch titěrných až po ty největší,“ říká známá „Big Girl“.

Jste i vy XXL? Následujte Ashley minimálně jejím úžasným, optimistickým přístupem a zdravým sebevědomím.

Reklama

Související témata:

Načítám