Hlavní obsah

Módní inspirace podle předpovědi počasí: Tohle jsme pro vás vybrali!

Foto: Profimedia

Džínová bunda se vám tento týden bude hodit nejen jako módní doplněkFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani tento týden nám počasí neslibuje tolik vytoužené sluníčko. Bude zataženo, občas přeháňky, ale teploty budou veskrze příjemné. Oblečte tedy lehké materiály a světlé barvy. Je na ně ideální čas.

Článek

Ačkoli se jistě těšíte na prosluněné dny, nadcházející týden bude trochu zklamáním, alespoň co se počasí týče. Teploty se budou držet kolem příjemných 20 stupňů, a i přes zataženou oblohu sem tam na chvilku vykoukne sluníčko.

V takové dny se nejvíc hodí ze skříně vytáhnout džínovou bundu, a je na vás, zda zvolíte kratší vypasovanou nebo tolik populární oversize (tu kombinujte pouze s úzkými džínami). Kdo se může pyšnit skvělou figurou, doporučujeme kratší sukně nebo šortky. Na nohy obujte klasické plátěnky nebo slip on. Jejich sezona je nyní v plném proudu.

Pokud chcete být za dámu, oblečte si do práce vzorované kalhoty například v populární midi délce. Kombinujte je ovšem s vysokými podpatky nebo elegantními oxfordkami. Svůj business look dotáhnete do dokonalosti klasickým tričkem nebo košilí a jednoduchými unisex hodinkami.

Ani na rande nebo skleničku s přáteli se nemusíte vzdávat pohodlí. Legíny se vrací zpět. Tolik favorizované černé ukliďte do šatníku a oblečte zvířecí vzor. Samozřejmě musíte být umírněné v doplňcích. Navrch tedy oblékněte tlumené barvy, jako je šedá, béžová nebo bílá. Doplňte klasickým černím koženým křivákem, a trendy, a přitom pohodlný outfit je na světě.

Moderní elegance

Foto: Archiv firem

Kalhoty v midi délce jsou trendem sezony. Obujte k nim boty na vysokém podpatkuFoto: Archiv firem

Romantický look

Foto: Archiv firem

K romantické sukni netradičně obujte slip on nebo plátěnky. Nový look je na světěFoto: Archiv firem

Do města nebo na rande

Foto: Archiv firem

Legíny jsou stále v kurzu. Zkuste některé se zvířecím vzoremFoto: Archiv firem

Který z outfitů je vám nejbližší? Váš názor nás zajímá!

Načítám