Hlavní obsah

Modní kousky s flitry se nosí i ve dne! Víte, jak na to?

Foto: ADfoto, Shutterstock.com

Foto: ADfoto, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že jsou šaty s flitry, metalické sukně či blyštivé topy skvělou volbou na vánoční večírek, o tom zřejmě nikdo nepochybuje. Třpytivé kousky ale nemusejí ležet ladem až do další party. Ukážeme vám, jak a s čím je kombinovat za denního světla.

Článek

Snad každá žena má ve skříni ukrytý slavnostnější či extravagantnější model, který oblékne maximálně jednou za rok. Pokud je ten váš posetý lesklými plíšky, vezměte ho na milost a vyrazte do ulic ještě před stmíváním.

Působivé lemování  

Šaty připomínající noční oblohu tvoří spolu s černým jednoduchým kabátem ideální dvojku do divadla nebo na party. Pokud je ale schováte pod pletený svetr v prodloužené délce, zůstane viditelná jen jejich spodní část. Ležérně vykukující blýskavý lem působí velice efektně a zároveň nenásilně, takže si v podobném outfitu směle vykročte třeba rovnou do práce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. kabát Pull & Bear, 1599 Kč; 2. kabelka Love Moschino (prodává Answear), 2799 Kč; 3. šaty Zara, 1999 Kč; 4. kozačky Bershka, 1399 Kč; 5. svetr LeGer by Lena Gercke (prodává About You), 1817 KčFoto: Archiv firem

Džínová varianta 

Měděný top funguje i s obyčejným denimem. Vpředu jej ledabyle zastrčte do modrých džín a na nohy obujte pohodlné tenisky. Tím se zbavíte nechtěného slavnostního vzhledu. Do denního looku můžete zakomponovat ještě tmavý blejzr a stylovou čepici.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. blejzr H&M, 899 Kč; 2. tenisky Liu Jo, 4210 Kč; 3. čepice Reserved, 299 Kč; 4. džíny, Gate 278 Kč; 5. top, Bodyflirt (prodává Bonprix), 699 KčFoto: Archiv firem

Volání z minulosti

I když se na módní výsluní letos vracely hlavně trendy z devadesátých let, i sedmdesátky se dočkaly jednoho velkolepého vzkříšení. Plisované sukně vlály létu a nesměly chybět ani ve vánočních kolekcích. Neumíte si její zlatou verzi představit bez lodiček a černé halenky? Ve spojení se sportovním stylem bude neskutečně šik.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina Levi’s (prodává About You), 479 Kč; 2. kabelka Kazar, 3490 Kč; 3. sukně F&F, 799 Kč; 4. bunda H&M, 999 Kč; 5. tenisky Guess (prodává Eobuv), 3494 KčFoto: Archiv firem

Absolutní trendy

Jestliže se vám flitry líbí, ale netroufáte si je zařadit do šatníku ve větší míře, pořiďte si jen nenápadnější doplněk. Turbanovou čelenku snadno propojíte s dalšími hity sezony, jako jsou šaty koženého vzhledu či objemné bundy.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. čelenka Zara, 499 Kč; 2. náhrdelník s briliantem ALOve, 7030 Kč; 3. šaty Zara, 1299 Kč; 4. bunda H&M, 1999 Kč; 5. boty Bershka, 1799 KčFoto: Archiv firem

Flitry jsou k vidění i na bálech. Ještě než vkročíte na parket, přečtěte si manuál pro královnu plesu .

Reklama

Načítám