Hlavní obsah

Módní experimentátoři z řad celebrit: Kdo se pořád mění?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Odvaha jim rozhodně nechybí a extravagance je jejich druhým jménem. Některé celebrity se doslova vyžívají v experimentování se svým vzhledem. Střídají podivné róby, střihy i barvy vlasů. Kdo se umí nejvíc odvázat?

Článek

Řídí se heslem změna je život. A tak se mění skoro ze dne na den. Nikdo netuší, co do příště zase vymyslí, ale jedno je jasné – bude to stát za to. Tyto slavné ženy si rády hrají se svým vzhledem.

Lady Gaga (33)

Na netradiční vizáži si zpěvačka Lady Gaga do jisté míry postavila kariéru. Naštěstí pro ni k tomu umí ještě skvěle zpívat. Fanoušci jí tedy neopustili, i přesto, že se v poslední době proti dřívějším modelům dost umírnila (i když u ní i ty umírněné verze stojí za to). Jednou je za dámu, podruhé předvede striptýz a potřetí se navlékne do obřích volánových šatů. Stejně tak mění i účesy – na hlavě měla snad už všechno včetně zářící tyrkysové.

Foto: Profimedia.cz

Není těch volánků trochu málo?Foto: Profimedia.cz

Cara Delevingne (26)

Odvaha nechybí ani této modelce a herečce. Jako andílek značky Victoria's Secret nosila dlouhé kadeře. Potom se obarvila na blond, dalším krokem byla platinová blond, potom krátký ježek a na hlavě jí nechyběla ani růžová. Stejně odvážná jako v módě je i v osobním životě. O své sexualitě například tvrdí, že se nijak nevymezuje.

Foto: Profimedia.cz

Cara a její vlasy ze stříbra v roce 2017Foto: Profimedia.cz

Sharlota (22)

Raperka a účastnice reality show Zlatá mládež (2018) Šarlota Frantinová alias Sharlota je velmi výstřední. Její tělo zdobí mnohočetná tetování, ráda vytváří šílené barevné modely a je velkou milovnicí paruk. Ty jí umožňují pokaždé vypadat jako někdo jiný. Může se tak snadno proměnit z Barbie v drsnou rockerku i v elegantní dámu.

Foto: Profimedia.cz

Sharlota má ráda dívčí stylFoto: Profimedia.cz

Katy Perry (34)

Za zmíněnými dámami nijak nezaostává ani zpěvačka Katy Perry. Plné barev jsou nejen její videoklipy, ale také šatník a čas od času i vlasy. Na hlavě měla mimo jiné černou, blond, růžovou, vystřídala dlouhé vlasy, mikádo i ježka. Její styl oblékání je hodně výstřední. Ráda například kombinuje nejrůznější retro prvky.

Foto: Profimedia.cz

Zajímavý retro model v podání Katy PerryFoto: Profimedia.cz

Paloma Faith (37)

Extravagantním stylem oblékání je proslulá zpěvačka Paloma Faith. Barvy a šílené účesy – to je její gusto. Málokdy se stane, že by do společnosti vyrazila v něčem usedlejším. Nutno ale říci, že svůj vzhled umí prodat a svým smíchem dokáže strhnout okolí.

Foto: Profimedia.cz

Paloma Faith a její růžové mámemíFoto: Profimedia.cz

Phoebe Price (46)

Vysloužilá modelka Phoebe Price udělá pro to, aby se udržela v hledáčku fotoaparátů cokoli. Bez rozpaků ukáže poprsí i pozadí. A nikdy ji snad ještě nikdo neviděl v normálním oblečení. Ráda se obléká za Santovu pomocnici, ale nepohrdne ani modelem, který se hodí pro ženu lehkých mravů.

Foto: Profimedia.cz

Vzaly byste si tento model na procházku se psem?Foto: Profimedia.cz

Zofie Dares (24)

Zpěvačka kapely Mydy Rabycad Žofie Dařbujánová alias Zofie Dares je nepřehlédnutelná. A to nejen díky ohnivé hřívě, ale pozornost na sebe poutá také svým šatníkem. Ten je plný zajímavých modelů určených nejen na koncertní pódia, ale také pro každodenní život. Podobně navíc Žofie obléká i členy kapely.

Foto: Profimedia.cz

Na hudební Ceny Anděl zvolila Žofie nepřehlédnutelné šperkyFoto: Profimedia.cz

Melanie Martinez (24)

Zpátky se nedrží ani americká zpěvačka Melanie Martinez. Jejím poznávacím znamením je, že má na každé půlce hlavy jinou barvu vlasů. Někdy je to umírněnější černá v kombinaci se zelenou, jindy například blond a růžová. Všemi barvami obvykle hraje i její oblečení.

Foto: Profimedia.cz

Jako trochu divná panenkaFoto: Profimedia.cz

Jak se vůbec vyznáte v celebritách? Udělejte si náš kvíz Slavní jako malé děti, poznáte, kdo je kdo?

Reklama

Načítám