Hlavní obsah

Módní triky, díky kterým dostane vaše oblékání šmrnc

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni milujeme módní vychytávky, díky kterým třeba obyčejný kousek z našeho šatníku ozvláštní jinak docela obyčejný outfit. Na internetu najdete takových rad mraky, my jsme pro vás se stylistou vybrali ty, které za vyzkoušení rozhodně stojí!

Článek

Pravidla oblékání jsou jedna věc, ale zajímavý a hravý outfit je věc druhá. Se stylistou Janem Boublíkem jsme pro vás našli ty nejlepší vychytávky, díky kterým se třeba obyčejné sako promění v kousek, který by klidně vynesla řada módních ikon. A slyšeli jste o pravidlu tří barev, díky kterému bude váš outfit vyvážený a současně zajímavý?

Můžete mít také den, kdy se necítíte zrovna komfortně ve větším tričku, ovšem nemusíte se ho vzdávat. Pomocí jedné drobnosti ho proměníte v úplně jinou část oděvu. A víte, jak ze zavinovací sukně vytvořit šaty? Nejen tyto módní triky uvidíte v následujícím videu. A nezapomeňte, móda je hra, a tak vždycky dejte přednost tomu, v čem se cítíte pohodlně a dobře vy. To vám totiž bude slušet zdaleka nejvíc.

Děkujeme značkám H, Mohito, Zara, Lindex a Mango za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Související témata:

Načítám