Hlavní obsah

Módní úlety celebrit: Jaké největší šílenosti si vzaly na sebe?

Foto: Profimedia.cz

Lady GagaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Inspirovat a udávat trendy mají celebrity téměř v popisu práce. Oslovují je nejlepší návrháři světa, aby vynesly jejich modely, ale i mistr tesař se někdy utne. Některé módní kreace jsou tak spíš k smíchu (nebo k pláči?). V jakých nejšílenějších outfitech vyrazily slavné dámy na veřejnost?

Článek

Většina slavných krásek chce vypadat na červeném koberci co nejlépe. U některých celebrit se ale snaha míjí s účinkem a jejich modely jsou daleko za hranicemi vkusu. Kdo by si měl raději najmout nového stylistu?

Rita Ora (26) 

Svým vzhledem vzbudila nedávno pozornost zpěvačka Rita Ora. Po červeném koberci se na udělování evropských hudebních cen MTV EMA prošla v županu a s turbanem na hlavě. Tento koupelnový outfit zkombinovala s lodičkami, drahými šperky a perfektním make-upem. Nemyslete si ovšem, že si Rita vzala nějaký obyčejný župan – jde totiž o luxusní kousek z kolekce španělské značky Palomo Spain.

Foto: Profimedia.cz

Kráska Rita Ora dokáže být okouzlující i v županuFoto: Profimedia.cz

Nicki Minaj (34)

Pro raperku Nicki Minaj jsou šílené módní kreace typické – něco normálního si na sebe vezme jen málokdy. Experimentuje nejen s oblečením, ale i s barvou vlasů, účesy a make-upem. Často tak připomíná spíše animovanou postavičku.

Foto: Profimedia.cz

Zvířecí vzory sice mohou být sexy, ale platí u nich, že míň je vícFoto: Profimedia.cz

Z LaLa (25)

Pozadu za Nicki Minaj – co se extravagance týče – nezůstává ani americká písničkářka arménského původu Z LaLa, která si libuje v dramatických róbách. V Česku sice není příliš známá, ale díky jejímu specifickému vkusu si ji určitě snadno zapamatujete.

Foto: Profimedia.cz

V zajímavě řešených šatech dorazila Z LaLa na udílení hudebních cen Billboard Music Awards. Myslíte, že celou dobu stála?Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga (31)

Velmi specifický vkus má také zpěvačka Lady Gaga. Na začátku kariéry jí ke slávě pomohlo právě i šílené oblečení, díky kterému byla snadno zapamatovatelná. Extravagantní kostýmy nosí nejen na své koncerty, ale i do společnosti. Nedávno si například vyrazila na filmový festival v růžovém kabátku a zvonáčích.

Foto: Profimedia.cz

Kalhoty nevypadají, že by byly z moc příjemného materiáluFoto: Profimedia.cz

Keyshia Ka’oir (32)

Je chvályhodné, že vnadná modelka Keyshia Ka'oir, jejímž manželem se nedávno stal raper Gucci Mane (37), ukazuje světu, že za ženské křivky se není třeba stydět. Na udílení hiphopových cen ale ukázala až moc – odvážný síťovaný overal odhalil téměř každý záhyb jejího těla.

Foto: Profimedia.cz

Keyshia se nejspíš řídí heslem: Když je máš, tak je ukaž!Foto: Profimedia.cz

Jana Uriel Kratochvílová (64)

Pro trochu té extravagance nemusíme chodit ani příliš daleko. Česká zpěvačka Jana Kratochvílová je specifická nejen svým osobitým hlasovým projevem, ale také výstředním zjevem. Věk už má spíše na usedlejší kousky, ale jak je vidno, absolutně si to nepřipouští. Některé její kreace nahánějí hrůzu.

Foto: Profimedia.cz

Zajímalo by nás, kde Jana podobné kousky bereFoto: Profimedia.cz

Katy Perry (33) 

Smysl pro humor ukázala Katy Perry, když na udílení hudebních cen za country tvorbu dorazila v tematickém kostýmku. Připomněla tak velmi zvláštní módu, kterou nosily country zpěvačky v osmdesátých letech.

Foto: Profimedia.cz

Katy nechyběly ani kozačky z kraví kůže v růžové barvěFoto: Profimedia.cz

Rihanna (29)

Zpěvačka Rihanna neustále dokazuje, že se experimentování nebojí. Někdy je za sexy dračici, někdy za něžnou krásku a jindy vyrazí do ulic New Yorku v podivném kusu látky, který je navíc o několik čísel větší. Těžko říct, kde v tomto případě končí košile a kde začínají boty.

Foto: Profimedia.cz

Není té džínoviny trochu příliš?Foto: Profimedia.cz

Vyrazily byste v něčem podobném mezi lidi?

Reklama

Načítám