Hlavní obsah

Monika (23) nedopnula bundu XXL. Dnes má o 42 kg méně!

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro každého je impulsem ke změně životního stylu něco jiného. Pro mladou maminku Moniku (23) to byl okamžik, kdy se nevešla do bundy největší konfekční velikosti. Tehdy se rozhodla zhubnout a podařilo se jí to skvěle! Dnes má o 42 kilo méně.

Článek

Zbavit se přebytečných kil se třiadvacetiletá Monika definitivně rozhodla vloni. Když zjistila, že se nevejde do krásné bundy, kterou dostala jako dárek, cítila se hrozně. Proto vyhledala odbornou pomoc a zhubla bezmála polovinu své původní váhy. Dnes je z ní nový člověk!

Máte dojem, že se čtyři desítky kil snad ani shodit nedají? Monika je příkladem toho, že pevná vůle se vyplácí. Přihlásila se do dietního programu a zhubla neuvěřitelných 42 kilo během sedmi měsíců. V té době nejedla žádné sacharidy a její stravu tvořila z velké části instantní dietní jídla, ale dnes už si dopřává zdravé čerstvé suroviny a hmotnost si bez potíží udržuje.

Má tréninkový plán na míru a cvičí téměř denně. Díky tomu je dnes se svým vzhledem náramně spokojená. Nicméně bunda, kvůli které začala hubnout, jí zase není. Dnes by se do ní totiž vešla alespoň dvakrát. Posuďte sami, jak báječně Monika vypadá!

Načítám