Hlavní obsah

Neuvěřitelná proměna Kateřiny (26): Ze 152 kg zhubla na 75 kilo. Jak to dokázala?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kateřina měla s váhou problémy od raného věku. Boj s nadbytečnými kily jí navíc komplikovaly problémy se štítnou žlázou. Teprve když skončila v nemocnici si uvědomila, že takhle dál žít nechce. Rozhodla se pro radikální změnu: dodržuje striktní jídelníček, cvičí a stal se z ní naprosto nový člověk!

Článek

Dysfunkce štítné žlázy a nekontrolované přejídání vedlo k tomu, že Kateřina měla ve svých 17 letech celých 130 kg. Vyzkoušela snad všechny diety a hubnoucí programy, které existují. Přes veškerou snahu její i lékařů se jí podařilo vždy nějaké to kilo shodit, ale pouze dočasně. Až když ji odvezla záchranka s tlakem 210/140, jí došlo, že má větší problém než „pouhé číslo“ na váze.

Hrozil jí infarkt a mozková mrtvice, a to jen kvůli její obezitě. Vážila 152 kilo. Tehdy se všechno změnilo. Kateřina začala tím, že si nechala zmenšit objem žaludku, to ale samo o sobě úspěch nezaručilo. Protože byla zvyklá jíst enormní porce jídla, i přes operaci neustále trpěla hlady. Poprvé v životě byla ale natolik odhodlaná, že vydržela.

Během prvního půl roku zhubla 40 kg, později to šlo už pomaleji. Jako následek ale měla po celém těle povislou kůži, proto mladá žena podstoupila několik velmi bolestivých operací: modelaci prsou, abdominoplastiku i s rekonstrukcí břišního svalstva a odstranění nadbytečné kůže na stehnech. Ještě by si ráda nechala odstranit kůži na rukou. Kromě toho je ale dnes se svým tělem spokojená. A není divu – vypadá fantasticky! Koukněte se na video a posuďte sami, jaká je to změna!

Kolik se podařilo zhubnout vám?

Reklama

Načítám