Hlavní obsah

Na velikosti nezáleží aneb Jak nosit šaty bez ramínek podle slavných dam

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Modely bez jakýchkoli ramínek, ideálně korzetového typu, dají vyniknout sošným ramenům i svůdně se rýsujícím klíčním kostem. Svědčí malým ňadrům stejně jako těm dmoucím. A takhle je nosí slavné ženy!

Článek

Je jedno, jestli vám je dvacet, nebo padesát, jestli máte prsa „nulky“, nebo vás naopak příroda štědře obdařila. Tenhle typ šatů sluší snad každému. Když totiž zvolíte správnou velikost a střih, šaty zeštíhlí oblast pasu, malým ňadrům dodají na objemu a ty větší naopak dokonale „zkrotí“. Navíc jsou šaty bez ramínek korzetového typu sexy a skvěle poslouží nejen v případě velkých večerních rób, ale i uvolněnějších outfitů. Důkaz? Tyhle slavné dámy!

Isabeli Fontana (38)

Brazilská modelka Isabeli Fontana to vážně vychytala. Na party na letošním filmovém festivalu v Cannes oblékla šaty romantického střihu, ovšem díky zářivé barvě a hlavně korzetovému vršku jim dodala na zajímavosti. Skvěle fungují i metalické sandálky.

Šaty jsou prostě super kousek, který se dokonale hodí na jakoukoliv letní party, ale i mírně slavnostní akce, kde není vyloženě potřeba velká večerní.

Foto: Profimedia.cz

Vcelku jednoduché šaty mají díky vršku bez ramínek a zářivé barvě super šmrncFoto: Profimedia.cz

Heart Evangelista (37)

V Cannes ještě zůstaneme, ale z ležérní party se přesuneme na slavnostní premiéru snímku Mother and Son (Matka a syn. 2022). Na tu se samozřejmě sluší vynést opravdu slavnostní model, což se herečce Heart Evangelistě určitě povedlo.

Blyštivý vršek bez ramínek, který dal vyniknout super křivkám herečky, dokonale korespondoval s výrazně nadýchanou a mohutnou sukní. Tohle na červený koberec jednoznačně patří!

Foto: Profimedia.cz

Velká večerní v podání filipínské herečky Heart EvangelistyFoto: Profimedia.cz

Jitka Schneiderová (49)

Platí za jednu z českých módních ikon, rozhodně ví, co se nosí a snad nikdy v módě neudělá chybu. A potvrdila to například i těmito šaty, které vynesla na tradiční party na karlovarském filmovém festivalu v roce 2019.

Jednoduchý něžný střih, barva šampaňského a k tomu korzetový vršek, který zdůrazní štíhlý pas a ženské křivky. Za nás super kousek, který se hodí třeba i na ples.

Foto: Profimedia.cz

Tahle herečka patří k nejlépe oblékaným slavným Češkám a tohle je jen další důkaz, že právemFoto: Profimedia.cz

Dara Rolins (49)

Je pravda, že Dara Rolins patří k ženám s dokonale vysportovaným tělem, kterým by asi slušel i pytel od brambor. Bíle peplum pouzdrovky jsou ale super kouskem, který se rozhodně vyplatí mít doma ve skříni i těm, které péči o tělesné proporce nevěnují tolik času.

Zpěvačka model vynesla na křest knihy, ale jeho nositelnost je v podstatě univerzální. Hodí se do divadla, na slavnostnější večeři, ale třeba i na rande, v jiném barevném provedení (protože bílá přísluší jen nevěstě) na svatbu kamarádky.

Foto: Profimedia.cz

I tahle zpěvačka je ve světě módy jako ryba ve vodě a tohle je jen další důkazFoto: Profimedia.cz

Heidi Klum (49)

Peplum šaty v podání modelky Heidi Klum jsou dokonalým módním zásahem do černého. I když v tomto případě do výrazně barevného. Super pouzdrový střih v kombinaci s korzetovým vrškem, který je zatraceně sexy, ale přitom stále decentní, to je prostě bomba. Celý outfit ovšem definují výrazné barevné pruhy, které zaručí, že dáma, která ho oblékne, bude nepřehlédnutelná. Někdo si v centru pozornosti holt libuje.

Foto: Profimedia.cz

A zase peplum šaty, tentokrát ve veselých barváchFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová (49)

Vršek bez ramínek korzetového stylu rozhodně ale není jen záležitostí slavnostních rób či elegantních šatů. Skvěle poslouží v kombinaci s overalem, který už je na módním výsluní také velmi dlouho.

Simona Krainová, která to s módou také velmi dobře umí, je toho důkazem. Tenhle výrazně růžový overal je dostatečně ležérní, abyste ho mohly vynést třeba do práce nebo na běžné pochůzky po městě, ale v kombinaci s elegantními doplňky v něm klidně můžete vyrazit do divadla.

Foto: Profimedia.cz

Korzetový vršek sluší i overalůmFoto: Profimedia.cz

Máte radši uvolněnější , ležérnější a vzdušnější módu? Dlouhé šaty, nebo noční košile? Jak nosit trend oversized šatů a kde seženete ty nejhezčí

Reklama

Načítám