Hlavní obsah

Velká večerní v podání českých celebrit

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červený koberec, záře reflektorů, všude okolo objektivy a kamery. A mezi tím vším věhlasná celebrita v dechberoucí a nepřehlédnutelné róbě. Tak to vypadá v Hollywoodu. Ale jak jsme na tom u nás? Jak (ne)zvládají velkou večerní slavné české krásky?

Článek

Filmové festivaly, opulentní premiéry, plesy, slavnostní udílení uměleckých cen... Tam všude se hodí obléct opravdu slavnostní toaletu – zkrátka velkou večerní. Tyto společenské události jsou zároveň také svého druhu módní přehlídky, kde se celebrity prezentují.

Jak to jde českým slavným dámám? Kdo by se neztratil ani v Hollywoodu a kdo se naopak nedokázal zbavit nádechu provinčnosti?

Hana Reinders Mašlíková (39)

Tohle není vůbec špatné. Modelka a moderátorka má díky své dokonalé postavě lehčí práci. Obnovenou premiéru muzikálu Fantom opery loni v listopadu ale přesto nepodcenila a rozhodně patřila k dámám, které se s dress codem popraly se ctí. Žádná přehnaná divočina, ale decentní střih, jemná barva a výstřih, který je dostatečně sexy, ale zároveň nemůže být řeč o vyzývavosti ani lacinosti.

Foto: Profimedia.cz

Hana Reinders zvolila po všech stránkách uměřený modelFoto: Profimedia.cz

Olga Lounová (40)

Na slavnostní vyhlašování ankety Český slavík 21 oblékla zpěvačka a automobilová závodnice večerní šaty návrhářky Blanky Matragi (68). A právě s jejími modely je to někdy trochu složité – buď je milujete a jste jejich zdobností nadšeni, nebo je nemusíte a pokládáte je možná i za kýč. Pravda je, že její práci milují především orientální princezny, na naše poměry se to někdy může zdát až moc. Za nás by energické umělkyni možná slušelo něco umírněnějšího... Ale v módě se odvaha cení!

Foto: Profimedia.cz

Nepřehlédnutelná. Taková byla Olga Lounová v tomto výrazném a zajímavém modeluFoto: Profimedia.cz

Leona Machálková (54) a Monika Absolonová (45)

Na Českém slavíkovi nemohly chybět ani tyhle dvě báječné zpěvačky a krásné ženy. Dress code splnily obě, jejich šaty jsou rozhodně dostatečně slavnostní a určitě tleskáme výběru blýskavých materiálů. Ovšem Leona Machálková své krásné křivky, které by jí mohla závidět kdejaká dvacítka, zbytečně schovala do beztvarého modelu a přidala si tak roky. Zato Monika Absolonová dokonale využila fakt, že nedávno výrazně zhubla, a vypadá báječně.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle „módní souboj“ vyhrála spíš Monika Absolonová (vpravo), nicméně obě dámy vypadají krásněFoto: Profimedia.cz

Anna Jiřina Daňhelová (28)

Při prvním pohledu na herečku, známou ze seriálu Modrý kód, by se chtělo radostí výsknout. Zlatá róba důmyslného střihu je hravá, sexy, nepřehlédnutelná, prostě taková, jaká má na červeném koberci být. Na slavnostní zahájení Febiofestu super volba. Ale co ty punčocháče? Co mohlo být zatraceně sexy, se proměnilo v komedii. Když už obléknete šaty, které poodhalují, co máte pod nimi, mělo by to být reprezentativní spodní prádlo. Nikoli nehezký sed tělových silonek! To je trapas, školácká chyba – a výsledek je bohužel spíš trochu komický.

Foto: Profimedia.cz

Tady je vidět, jak jeden jediný detail může všechno zkazitFoto: Profimedia.cz

Daniela Peštová (51)

Ano, ano, třikrát ano! Modelka a manželka hudebníka Pavola Habery (59) ukazuje, jak to má vypadat: má módu – včetně té, která se nosí na červený koberec – v malíku. Kdyby nebyl známý fakt, že tato dáma pochází z Teplic, klidně by se dalo uvěřit, že se snad narodila v Hollywoodu. Dokonale zlatá barva, skvělý střih, hluboký dekolt, ale zbytek šatů už je decentní. Tohle je ztělesnění dokonalosti!

Foto: Profimedia.cz

Na karlovarském filmovém festivalu předvedla Daniela Peštová perfektní modelFoto: Profimedia.cz

Simona Krainová (48) a Andrea Verešová (41)

Ať už patříte k fanouškům těchto dvou slavných modelek, nebo je moc nemusíte, jedno jim upřít nemůžete. Jsou krásné a s módou to umějí. Na večírcích a slavnostních akcích jsou jako ryby ve vodě, takže ani při výběru velké večerní nechybují. Na modelech, které vynesly v roce 2017 na party na filmovém festivalu v Karlových Varech, nelze najít jedinou chybičku. Jsou tak akorát sexy, originální, zajímavé, nepřehlédnutelné a sofistikované.

Foto: Profimedia.cz

I tyhle dvě dámy moc dobře vědí, jak se obléknout na slavnostní událostFoto: Profimedia.cz

Tonya Graves (52)

Skvělá zpěvačka na plese v Rudolfinu v roce 2020 dokázala, že když se to s extravagancí umí, je to rozhodně trefa do černého. Zářivě zelené, až princeznovské šaty by sedly málokomu, ale jí rozhodně ano. V kombinaci s výrazně červenými brýlemi, s nimiž chytře sladila psaníčko, je to krása. Je to chytré, slavnostní, nepřehlédnutelné a hravé. A ona vypadá báječně!

Foto: Profimedia.cz

Slušivá extravagance téhle zpěvačce opravdu sedíFoto: Profimedia.cz

Načítám