Hlavní obsah

Na změnu zdravotní pojišťovny je pár dní

Reklama

Chcete změnit zdravotní pojišťovnu? Máte poslední šanci! Přihlášky se přijímají pouze do 30. 6. 2013. Pokud přihlášky podáte později, budete muset čekat o rok déle!

Článek

Zdravotní pojišťovnu lze změnit nejpozději do 30. 6. 2013 s tím, že změna proběhne k 1. 1. 2014. Pokud nestihnete podat přihlášku do konce června, budete muset čekat další rok, jelikož změnit zdravotní pojišťovnu lze pouze jednou za rok, a to k 1. lednu a přihlášku je nutné podat minimálně 6 měsíců předem. Proto již neváhejte a změňte zdravotní pojišťovnu!

Rozhodněte se pro ZPMVČR

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky má více než 1,2 milionu klientů. Hlavní výhodou je její finanční stabilita, a jelikož má smlouvu s více než 25 000 smluvními lékaři, je samozřejmostí, že vás ošetří kdekoli v ČR.

Další výhodou zdravotní pojišťovny s kódem 211 je například výhodné cestovní pojištění pro celou rodinu nebo cestovní pojištění pro studenty, které je zcela zdarma. Dále ZPMVČR nabízí zdravotní pojištění Nadstandard 211, se kterým si můžete dovolit nadstandardní péči, a Kartu života neboli souhrn údajů o vašem zdravotním stavu. S Kartou života si nemusíte pamatovat, které léky užíváte, na co jste alergičtí či jaké jste prodělali nemoci či operace.

Jděte tam, kde vás čeká spousta výhod!

Příspěvky, které se hodí

Již zmíněná zdravotní pojišťovna nabízí samozřejmě i mnoho příspěvků, mezi nimi například až 3000 Kč pro dárce krve, krevní plazmy a kostní dřeně, až 2000 Kč na fixní rovnátka pro děti, až 800 Kč pro těhotné či kojící ženy, až 800 Kč na laserovou operaci očí pro studenty nebo až 500 Kč na libovolné očkování. Dále ZPMVČR poskytuje mnoho slev jako slevy do fitness pro ženy, na cyklistické potřeby, na nákupy v různých e-shopech a další.

Aktuálním a zajímavým příspěvkem je Program „Léto s 211“, se kterým získáte příspěvek 150 Kč na opalovací prostředky, jako jsou opalovací krémy či sluneční brýle, dále na cvičení, plavání, doplňky stravy, vitaminy či očkování. Více informací naleznete zde.

Chcete získat 500 Kč?

Za doporučení 500 Kč

Jste spokojeným klientem? Doporučte ZPMVČR své rodině, známým či kolegům, a získejte 500 Kč za každého z nich. Příspěvek pak můžete využít na preventivní prohlídky, očkování, vitaminy, školy v přírodě, vstupy do solné jeskyně či bazénu. V podstatě na cokoli, co souvisí se zdravím.

Projekt Zdraví jako vášeň, který vytvořila Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR, se zajímá o zdraví, kondici a prevenci. Více informací o tomto projektu naleznete zde, popřípadě se můžete stát fanouškem na facebookových stránkách.

Reklama

Související témata:

Načítám