Hlavní obsah

Narodil se jako muž, stal se ženou a teď zase chlapem. Proč?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Narodil se jako muž, ale před třemi roky začal žít jako žena. Nyní se rozhodl být opět mužem, protože ženy to prý mají těžší. Jakoby Alexander Veach (30) z Los Angeles nevěděl, co chce. Ale podle něj má být život barevný.

Článek

Alexander se živí jako model. Narodil se jako muž, se vším, co k tomu patří. Jenže se ve svém těle necítil dobře a kolem roku 2014 začal se svým pohlavím experimentovat. Nakonec utratil tisíce dolarů za přeměnu na ženu.

Žena i muž

Alexander si nechal laserem odstranit chloupky z těla, investoval do svých vlasů a ládoval do sebe ženský hormon estrogen. Díky tomu se mu zjemnily rysy, narostla mu prsa a jednoduše se přeměnil v ženu (jen operaci, při níž by přišel o penis, nepodstoupil).

Přeměna to byla postupná, a tak si Alexander zkoušel nějaký čas obě pohlaví. Přes den fungoval jako muž a normálně chodil do práce, večery a noci si ale užíval jako žena.

Poslední tři roky ale už fungoval pouze jako žena. Přijal jméno Aria a prý věřil, že to bude navždy. Nakonec ho ale život ženy přestal bavit. „Je to velmi nákladné, náročné a stresující. Na život ženy nemám čas ani energii,“ tvrdí Alexander, který se před několika měsíci rozhodl vrátit se do svého původního těla.

Foto: Profimedia.cz

Alexander chtěl vypadat jako žena, ale penis si operovat nenechal. Teď se mu bude opět hoditFoto: Profimedia.cz

Ať je ze mě zase chlap

Loni si Alexander dopřál dvě silné dávky mužského hormonu testosteronu, aby jeho přerod v muže byl co nejrychlejší. Další už mu ale jeho lékař zakázal. „Je to jako bych znovu procházel pubertou, opět sleduji, jak se ze mě stává muž,“ směje se Alexander.

Teď je prý zase šťastný a jediné, co ho trochu trápí, jsou zvětšené mléčné žlázy, tedy ženská prsa, která mu zatím nemizí. Operaci se chce ale Alexander vyhnout, doufá, že vše se postupem času s pomocí cvičení a dávek testosteronu srovná samo.

A pak samozřejmě touží po lásce, po životní partnerce. „Až potkám pravou ženu, nebude se starat o to, že mám ještě trochu ženské rysy, tělo bez chloupků a podobně. Navíc jsou to věci dočasné, vše se časem vrátí do původního stavu. Lidské tělo je totiž neuvěřitelně přizpůsobivé,“ tvrdí Alexander.

Foto: Profimedia.cz

Věří, že zvětšená prsa nebudou jeho případné partnerce vaditFoto: Profimedia.cz

Je to můj život

Pro řadu lidí je Alexander blázen, který neví, co chce. On to ale vidí jinak. „Tři roky jsem byl žena, protože jsem prostě byl pevně přesvědčen, že jsem se narodil ve špatném těle. Teď je to jinak, cítím se být zase mužem. Jsem to já a můj život, nikdo, žádná společnost nebo lidé mi nebudou říkat, jak se mám či nemám cítit,“ vysvětluje Alexander.

Aria byla zkouška, bez které by si možná nikdy neuvědomil, že je opravdu muž. Byl to prý jakýsi přechodník v jeho životě, díky kterému se ale dostal tam, kde má být. Alexander tvrdí, že život je neuvěřitelně pestrobarevný a je v něm možné v podstatě cokoli. A popírat své pocity a touhy podle něj vede jen k tomu, že pak nejste v životě šťastní.

Foto: Profimedia.cz

Období, kdy byl ženou, mu ukázalo, jak skvělé je být mužFoto: Profimedia.cz

Co myslíte, má Alexander pravdu, když říká, že to mají ženy v životě těžší?

Reklama

Související témata:

Načítám