Hlavní obsah

Nej recepty na steakové omáčky

Foto: Mona Martinů

Připravte si ke steaku tu pravou omáčku

Co u steaků znamená well done, medium a rare už dobře víte z naší Školy vaření. Co možná ale netušíte, je způsob, jak steakům dodat královskou chuť. Zkusit můžete jednu z našich skvělých omáček, které jsme pro vás se šéfkuchařem Martinem Buškem připravili!

Článek

V jednom z dílů Školy vaření Martin Bušek vysvětluje, jak správně připravovat steaky, aby byly opravdu well done, medium nebo rare. Ještě jste ho neviděli? V tom případě se na něj určitě podívejte:

A teď už se směle můžete pustit na přípravu omáček! Všechny recepty odpovídají čtyřem porcím.

Ať už se rozhodnete pro pořádně propečený steak nebo krutě krvavý biftek, přejeme dobrou chuť.

ynezorPumanzeSaNyknalC