Hlavní obsah

Nejlepší zimní outfit? Úpletový komplet

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší zimní outfit objeven. Podívali jsme se na trend úpletových kompletů a naprosto nás okouzlil. Jaký si vybrat a jak je můžete nosit?

Článek

V létě se mezi žhavé módní trendy dostaly takzvané co-ord šaty, které jsou složené ze dvou stejných kousků, nejčastěji topu a sukně. Tyto dva absolutně sladěné kusy oblečení se v zimě spojily s dalším trendem, úpletem, který je na výsluní již nějakou chvíli. A jen tak odejít nehodlá. Střih se samozřejmě přizpůsobil sezoně, top s odhaleným bříškem tak nahradil spíše rolák nebo oversized svetr. Vznikly tak úpletové sety, úžasná novinka pro letošní zimu. A je skvělá. Nic pohodlnějšího a teplejšího si nemůžete na chladné dny přát.

Sežeňte si komplet!

Úpletové komplety ve formě crop topu a midi sukně sice najdete v obchodech taky, jsou sexy, ale i ohromně nepraktické. (Zima a krátké tílko prostě v mém případě nejdou dohromady) Proto jsem hledala variantu, která by vyhovovala mé zimomřivé povaze. A našla. Zkrácený volnější rolák a pouzdrová midi sukně do pasu a úplet teplý tak akorát, že venku zahřeje a v kanceláři se v něm neupeču. A navíc pěkně obejme siluetu.

Foto: Eva Malúšová

Komplet: sukně, 679 Kč, svetr, 575 Kč, Top Secret, prodává Zoot, kabát, 1799 Kč, Reserved, kozačky, Baťa (starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Svetřík můžete nosit přes sukni i zakasaný, což mi přijde jako slušivější varianta. Šedá barva mi naprosto vyhovuje, protože se k ní můžete odvázat s barevnějším vrškem, nebo naopak zvolit dalších (padesát) odstínů šedé. Midi sukně má rozparek, díky tomu se v ní dobře chodí, vypadá elegantně s vysokými kozačkami i s robustnějšími biker boots.

Foto: Eva Malúšová

Komplet: sukně, 679 Kč, svetr, 575 Kč, Top Secret, prodává Zoot, bunda Orsay (starší kolekce), boty Tamaris (starší kolekce), čepice, 199 Kč, OrsayFoto: Eva Malúšová

Set dvou kusů může být praktičtější než pletené šaty, protože si můžete pohrát s vrškem a zakasat ho přesně tak, jak potřebujete a jak vám nejvíc sluší. Sukni i vršek můžete samozřejmě nosit i samostatně podle libosti a máte rázem spoustu dalších kombinací. Podobně variabilní může být set sestávající se z šatů a kardiganu.

Pokud byste si chtěli vybrat jeden zimní trend, měl by to být tento. Nešlápnete s ním vedle, protože v sobě spojuje dva nadčasové kousky: midi sukně a svetr. U mě ve skříni určitě najde místo.

Úpletové sety

V obchodech nemusíte tyto sety najít nutně pohromadě, někdy je třeba trochu víc pátrat. Rozhodně se to vyplatí, některé komplety jsou zkrátka skvosty. Dáte přednost setu midi sukně se svetrem, nebo to budou spíše šaty a kardigan?

Foto: Archiv firem

Zleva: sukně, 299 Kč, svetr, 499 Kč, Reserved; šaty, 799 Kč, svetr, 799 Kč, ZaraFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty, 699 Kč, svetr, 599 Kč, Reserved; sukně, 749 Kč, svetr 899 Kč, H&MFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sukně, 599 Kč, svetr, 799 Kč, Mango; sukně, 479 Kč, svetr, 599 Kč, BonprixFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sukně, 1314 Kč, svetr, 990 Kč, Guess; sukně, 799 Kč, svetr, 799 Kč, MangoFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám