Hlavní obsah

Nevíte, jaký si pořídit vysavač? Z těchto 10 novinek si vyberete!

Foto: Lomax

Předokenní rolety jsou praktické i hezkéFoto: Lomax

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli svým stařičkým vysavačem spíš jen víříte prach na kobercích, pak je možná nejvyšší čas poohlédnout se po novém. Usnadníme vám výběr – tady je deset novinek, kterých stojí za to si všimnout.

Článek

O jaké vysavače je dnes největší zájem? „Z průzkumů u našich zákazníků vyplynulo, že u vysavačů oceňují snadnou obsluhu, skvělý výkon, nízkou spotřebu a co nejmenší hlučnost,“ říká Ulrika Wikman ze společnosti Electrolux. Právě takové jsme tedy pro vás hledali.

1. Záruka 70 let

Nová generace vysavačů Eta Generoso nabízí až neuvěřitelnou záruku 70 let! Kromě úsporného motoru, vysokého sacího výkonu 400 W, dokonalé filtrace a tichého chodu dostanete i jistotu pro další dvě generace vysávajících… (Nás hned napadá otázka – sakra, kam na 70 let schovat záručák? ...)

Doporučená cena: 4499 Kč

Foto: ETA

Foto: ETA

2. Tichý a výkonný

Electrolux UltraOneUOALLFLOOR názvem naznačuje, že disponuje „ultra" výkonem, který vychází ze silného motoru v kombinaci s novou hubicí, která si poradí s každým povrchem. Další výhodou je nejen zcela uzavřený systém s HEPA 13 filtrací, ale i velmi tichý chod.

Cena modelu: 6499 Kč

Foto: electrolux

Foto: electrolux

3. Drobeček

Zelmer Syrius 1600.0 STje tichý a velmi výkonný vysavač, ačkoli je rozměry malý – 295 mm šířka, 375 mm délka a 270 mm výška. Uskladníte ho tedy i v maličkém bytě. Nemusíte se ale bát, že byste byli ochuzeni o kvalitní filtraci a má i signalizaci znečištění výstupního filtru.

Cena: asi 2200 Kč

Foto: zelmer

Foto: zelmer

4. Úsporný

Podlahový vysavač Bosch BSGL 5850 bude požehnáním pro domácnosti, kde hlídají úspory. Spotřebuje asi o 64 % energie méně než výkonem srovnatelné přístroje. Zaujme i kulovitým ukotvením sací hlavice, díky které se skvěle ovládá.

Doporučená cena: 5990 Kč

Foto: Bosch

Foto: Bosch

5. Dva v jednom

Siemens VBH14401 bude ideálem pro akční úklid, který zvládnete do 30 minut, na které mu stačí nabité baterie. Jeho výhodou je i to, že ho nemusíte „parkovat“ v držáku nebo dokovací stanici, stojí samostatně – a je skladný i díky sklopnému madlu.

Cena: od 2675 Kč

Foto: Siemens

Foto: Siemens

6. Univerzální voják

RobZone DUORO 2 v 1 za vás nejen vysaje, ale i vytře speciálním mopem pro mokré vytírání. Je vybaven HEPA filtrem a UVC desinfekční lampou, takže prach ani roztoči nemají šanci. Jeho nízká výška, pouhých 9,2 cm, umožní úklid i pod gaučem. Díky tichému chodu může pracovat i v noci.

Cena: 8990 Kč

Foto: www.robzone.cz

Robotický vysavač RobZone DUORO 2 v 1 kromě vysávání nabízí jako jediný i funkci mokrého mopováníFoto: www.robzone.cz

7. Stále silný

Nový sáčkový vysavač Philips PerformerActive FC8658si uchovává stále maximální sací výkon, bez ohledu na to, jak plný už je jeho sáček. Díky tomu – a sací hubici TriActive, která zajišťuje trojnásobně vyšší výkonnost při vysávání, bude práce s ním maximálně efektivní, čili rychlejší.

Doporučená cena: 3799 Kč

Foto: Philips

Foto: Philips

8. Dříč

Kärcher WD 3.320 M Steel Edition si poradí nejen s mokrým a suchým vysáváním (bez výměny filtru), ale zvládne například i nepořádek po zednících při rekonstrukci, v dílně a na místech, kde by se klasický domácí vysavač „zadusil“. Navíc ho můžete použít i jako fukar.

Doporučená cena: 2690 Kč

Foto: Kärcher

Foto: Kärcher

9. Bojovník s bakteriemi

Raycop Smart, vysavač na postele, používá patentovaný třístupňový systém čištění pro odstranění roztočů, bakterií, virů, hub, plísní a alergenů z matrací, lůžkovin, čalouněného nábytku a dalších textilií v domácnosti nechemickou cestou. Zabije 99,9 % bakterií a zničí 93,5 % roztočů.

Doporučená cena: 4990 Kč

Foto: Raycop SMART

Foto: Raycop SMART

10. Stále po ruce

Rowenta Air Force Extreme je tyčový vysavač, který je sacím výkonem srovnatelný s klasickým, jen vás neomezuje v rozletu délkou šňůry – jen tím, že plně nabitý vydrží až 45 minut. Nepotřebuje sáček, velmi snadno se obsluhuje a zabere málo místa.

Cena: od 4990 Kč

Foto: Rowenta

Foto: Rowenta

Jaký vysavač máte doma vy? Napište nám svou zkušenost.

Reklama

Související témata:

Načítám