Hlavní obsah

Nejpodivnější slavné páry. Co je k sobě přitahuje?!

Foto: Isifa

Hugh Hefner a jeho o šedesát let mladší manželka. To už je dost velký věkový rozdíl, že?Foto: Isifa

Reklama

Vůbec se k sobě nehodí! Jsou tak rozdílní, že by nikoho nenapadlo, že by mohli tvořit pár. Přesto se to stalo. Tohle jsou nejpodivnější slavné páry. Komu láska vydržela a kdo rozdíly nepřekonal?

Článek

Tak na tyhle světoznámé dvojice pořekadlo „vrána k vráně sedá“ rozhodně neplatí. Ti dva jsou tak rozdílní, že to víc snad ani není možné. Přesto spolu tvoří či v minulosti tvořili pár, nad kterým celý svět jen kroutil hlavou. Tohle je šest prapodivných slavných dvojic.

1. Obr a malá kráska

Basketbalista Shaquille O'Neal (42) je vysoký. Měří 216 centimetrů! Zato jeho žena Nicole Hoopz Alexander (31) rozhodně žádný čahoun není. Spíš naopak, měří pouhých 161 centimetrů. Vedle statného sportovce vypadá jako malá holčička. Na lásku ale nemá výška naštěstí vliv, brali se v létě 2010 a stále jsou spolu.

Foto: Isifa

Obří basketbalista si vzal opravdu drobounkou ženu, přesto jim to slušíFoto: Isifa

2. Dědeček a sexy „vnučka“

Hugh Hefner (88) má lásku ke krásným ženám vlastně v popisu práce. Je zakladatelem Playboye, a tak se kolem něj stále točí atraktivní kočičky. O celých šedesát let mladšího sexy zajíčka Crystal Harris si ale oblíbil natolik, že se s ní oženil!

Vzal si ji na Silvestra, poslední den roku 2012. Měli se brát již rok a půl předtím, ale to mu Crystal od oltáře utekla. Nicméně chlípný stařík blonďaté krásce odpustil a nakonec vše dobře dopadlo.

Foto: Isifa

Hugh Hefner by mohl dělat své ženě spíš dědečkaFoto: Isifa

3. Na výšce nezáleží

Ona měří 180 centimetrů a on jen 164 centimetrů. O kom je řeč? O britské modelce Sophii Dahl (36) a jazzovém zpěvákovi Jamiem Cullumovi (35). Přestože vypadají spíš jako matka se synem, případně jako spanilá královna s lesním skřítkem, klape jim to. Vzali se v roce 2010 a mají spolu již dvě děti. A podle Jamieho na výšce prostě nezáleží, hlavní je, když jste šťastní.

Foto: Isifa

Modelka Sophie Dahl je o šestnáct centimetrů vyšší než její muž. Ale vůbec jim to nevadíFoto: Isifa

4. Zamilovaný tatínek

Geniální režisér, scenárista, spisovatel a dramatik Woody Allen (78) byl vždy tak trochu podivín. A tak ani jeho vztahy nemohou být úplně normální. Na jeho třetím manželství není ale nejzvláštnější to, že je jeho žena Soon-Yi o celých 38 let mladší, ani to, že je to Asijka, ale že je to původně jeho adoptivní dcera, kterou si osvojil se svojí tehdejší partnerkou herečkou Miou Farrow. Dostat se z pozice otce na pozici manžela opravdu není úplně standardní.

Foto: Isifa

Woody Allen si vzal svou adoptivní dceru, to není úplně standardníFoto: Isifa

5. Stařenka, co se toho nebojí

Jedna z nejbohatších žen Španělska, osmaosmdesátiletá vévodkyně z Alby se umí konvencím vzepřít. Před třemi lety si vzala o čtvrt století mladšího muže, a to i přes odpor její rodiny. Ta si myslí, že si státní úředník Alfonso Díez Carabantes vévodkyni vzal jen pro peníze. Vévodkyně ale jejich obavy nesdílí, prý je vše ošetřeno předsvatební smlouvou a její manžel nemá na její majetek žádný nárok.

Faktem ale je, že tenhle pár vypadá dost nesourodě. A nic na tom nemění ani vévodčina záliba v plastických operacích, ta jí totiž na vzhledu rozhodně nepřidává.

Foto: Isifa

Vévodkyně z Alby se svým o dost mladším manželem. Prý jde o lásku, ne o penízeFoto: Isifa

6. Dáma a mladík

Herečce Tildě Swinton je třiapadesát let a je nutno přiznat, že vypadá skvěle. Přesto je často přetřásáno, že její přítel Sandro Kopp je o sedmnáct let mladší. Světový bulvár ho často nazývá toyboy, tedy v překladu chlapec na hraní.

Jenže to Sandro určitě není, protože jejich vztah není žádný krátkodobý úlet. Jsou totiž spolu od roku 2004!

Foto: Isifa

I herečka Tilda Swinton má doma o dost mladšího mužeFoto: Isifa

Tak co tomu říkáte? Nejsou opravdu podivní?

Reklama

Související témata:
Deborah Kahl (Debbi)

Načítám