Hlavní obsah

Nejsnadnější drdoly, které se hodí i třeba na promoci

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká vás na konci léta promoce? Nebo jiná událost, kde byste chtěly mít elegantně vyčesané vlasy? Máme pro vás inspiraci na dva účesy, které si pro vás připravil kadeřník Libor Smrž.

Článek

Na slavnostních událostech, jako je kupříkladu promoce, musíte dodržovat určitý dresscode. To se ale týká i vlasů, které by měly být upravené. Proto vám spěcháme na pomoc se dvěma inspiracemi od kadeřníka pro polodlouhé i dlouhé vlasy.

První drdol zvládne i někdo, kdo účesové magii vůbec nevládne. Nemusíte si totiž vlasy ani točit, stačí jim dodat objem nahoře, stáhnout do culíku a několikrát ho protočit (tipy na přípravky pro objem vlasů).

Druhý účes bude vypadat lépe s natočenými vlasy a můžete si vybrat, zda vlasy nechat v culíku, nebo drdolu.

To hezké na těchto účesech je jejich nedokonalost, co se týče horní partie vlasů. Povytahujte pramínky a nechte je trochu vyčuhovat. Na celý postup mrkněte ve videu!

Děkujeme salonu Hair We Are by Libor Smrž za spolupráci při natáčení. Adresa: Dlážděná 1003/5, Praha 1, www.hairweare.cz.

Mohlo by vás také zajímat: Jak česat jemné vlasy?

Reklama

Související témata:

Načítám