Hlavní obsah

VIP drdoly aneb Když je moc horko nosit vlasy rozpuštěné

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drdol nahoře nebo nízko? Rozcuchaný nebo uhlazený? Drdoly milujeme za každého počasí i na každou příležitost, ale v létě ještě o trochu víc. Jak je nosí Jennifer Lopez, Nicole Richie nebo Victoria Beckham?

Článek

Smotat vlasy nahoru a jít. Proto jsou drdoly v letním období tak oblíbené. Nedbalost a messy účesy jsou trendy. I když se vám drdol moc nepovede, můžete tvrdit, že je to schválně. Na druhou stranu, mezi slavnými teď frčí trend „čím výš, tím líp“. Adriana Lima (38), Jennifer Lopez (50) nebo Priyanka Chopra (37) nosí drdoly uhlazené a vysoko posazené. Na jakou stranu se přidáte vy?

Uhlazený a vysoko vyčesaný

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Jennifer Lopez (50) a Adriana Lima (38)Foto: Profimedia.cz

Prohlédly jsme pěknou dávku nejnovějších fotek celebrit a jak je vidět, uhlazený a vysoko posazený drdol je tím nejoblíbenějším. Není tak jednoduchý jako messy drdol, ale za to dokáže přitáhnou pozornost. Problém je jen to, že nesluší všem typům obličeje. Pokud máte oválný nebo srdcovitý, směle do toho. U kulatého nebo hranatého tvaru obličeje by vám ulízlé strany nemusely úplně lichotit. V tom případě nechte přední prameny ledabyle koukat, jako to má Priyanka Chopra (37) nebo Lily Collins (30).

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Priyanka Chopra (37) a Lily Collins (30)Foto: Profimedia.cz

Vlasy stáhněte do pevného culíku, který umístěte na vršek hlavy. Culík lehce natupírujte, rozdělte na dva prameny, každý zatočte a potom je smotejte do sebe. Zafixujte je druhou gumičkou a jemně drdol povytahujte, aby byl objemnější. Nebo pokud máte vlasy dlouhé a husté, můžete culík zaplést do copu a ten okolo gumičky omotat. Poletující vlasy uhlaďte k hlavě lakem nebo voskem. Video návod na drdol najdete zde.

Nezapomeňte na doplňky

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Shay Mitchell (32) a Nicole Richie (37)Foto: Profimedia.cz

Doplňky do vlasů frčí čím dál tím víc a zatlačují tak minimalismus na druhou kolej. Drdol omotejte šátkem, přidejte vedle něj perličkovou sponku, nebo drdol doplňte výraznými náušnicemi. Nebo obojím!

Nedokonale rozcuchaný

Foto: Profimedia.cz

Na foto (zleva): Victoria Beckham (45) a Nicole Kidman (52)Foto: Profimedia.cz

Jestli jste spíš na klasiku, inspirujte se u Victorie Beckham (45) nebo Nicole Kidman (52), které mají drdol posazený trochu níž, s prameny okolo obličeje. Pěšinku učešte doprostřed a vlasy moc neutahujte, tady dokonalost potřeba není. Tahle varianta drdolu bude slušet všem a je už na vás, jestli drdol necháte ve výšce jako tyto dámy, nebo vlasy umístíte co nejníže na krk.

Ledabylý drdol uděláte nejlépe tak, že hlavu zakloníte dozadu, vynecháte přední prameny a zbytek vlasů stáhnete do volného culíku. Drdol pak umotejte stejně, jako je popsáno výše, jen ho víc rozvolněte a rozcuchejte. Také se vám budou vlasy lépe česat, když podpoříte objem suchým šamponem nebo sprejem dodávajícím texturu.

Anketa

Čí drdol se vám líbí nejvíc?
Jennifer Lopez
11,8 %
Adriana Lima
3,9 %
Priyanka Chopra
2,6 %
Lily Collins
2,3 %
Shay Mitchell
5,8 %
Nicole Richie
4,9 %
Victoria Beckham
28,7 %
Nicole Kidman
40 %
Celkem hlasovalo 7056 čtenářů.

Jak do jemných vlasů dostat objem? Kadeřník vám poradí!

Načítám