Hlavní obsah

Nejvíc sexy babička na světě: Kráska, která snad nestárne

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Představte si typickou čtyřnásobnou svobodnou matku a babičku ani ne roční holčičky, které táhne na padesát. Jak by podle vás asi vypadala? Co třeba jako Australanka Gina Stewart (47), která kromě výše zmíněného je také neuvěřitelně krásná a sexy?

Článek

Kdybyste Ginu potkali na ulici, jistě by vás napadlo všechno možné, jen ne, že je to babička a svobodná matka čtyř dětí. Připomíná totiž spíš modelku z billboardů. Jenže Gina je důkazem toho, že věk ani počet dětí skutečně nic neznamená, sexy lze být za každé životní situace.

Jak to dělá?

Gina, která je hvězdou australského Instagramu a má asi 40 tisíc fanoušků, má dva syny a dvě dcery. Tři z jejích potomků jsou již dospělí, synům je 27 a 25 let, starší dceři je 23 let. Nejmladší Ginině holčičce jsou teprve čtyři roky. Aby toho ale nebylo málo, loni se Gina stala babičkou – má desetiměsíční vnučku.

Foto: Profimedia.cz

Tohle je Gina jako mladinká dívka. No, moc velký rozdíl od současnosti to není, žeFoto: Profimedia.cz

Každého při pohledu na ni napadne, že to snad není možné, že Gina musí mít buď nějaký tajný elixír mládí, nebo je stálou klientkou nějaké velmi dobré kliniky plastické chirurgie. Je to ale úplně jinak. „Jediný zákrok, který jsem kdy podstoupila, byla plastická operace prsou. To bylo před deseti lety,“ říká Gina. Tahle kráska totiž odmítá botox, jakékoli výplně a protivráskové zákroky. „Věřím, že lze stárnout elegantně a s grácií,“ tvrdí Gina.

Foto: Profimedia.cz

Gina se svým nejmladším potomkem, čtyřletou dcerkouFoto: Profimedia.cz

Smějte se a užívejte si

Když se Giny zeptáte, jaký je tedy její návod na krásu, jen se směje. „Nic speciálního v tom není, myslím totiž, že každý je krásný,“ říká Gina s tím, že nejvíc jí pomáhá smysl pro humor, smích, a také láska a péče, kterou dává (ale i dostává) svým dětem, rodině a blízkým.

Ale přesto je prý jedna věc, kterou by na světě změnila, díky níž by byl její život (a jistě i život spousty dalších žen) příjemnější. „Přála bych si, aby čokoláda, nutela a arašídové máslo neměly žádné kalorie,“ směje se Gina.

Foto: Profimedia.cz

Kromě ňader je prý Gina zcela přírodní. Nikdy si nenechala na svém těle ani na obličeji nic upravovat plastickými chirurgyFoto: Profimedia.cz

Co tomu říkáte, není tohle super babička?

Reklama

Související témata:

Načítám