Hlavní obsah

Nejvýstřednější a nejstylovější pár showbyznysu: Sexy šaty, oblek s ostny i růžoví jako Barbie a Ken

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jejich styl je nevšední, jejich modely jsou jedinečné a jejich vkus si často bere na paškál módní policie. Představujeme vám jeden z nejvýstřednějších párů zahraničního showbyznysu, kterým je americká herečka a modelka Megan Fox (36) a její snoubenec rapper Machine Gun Kelly (32).

Článek

Mít vlastní styl není žádná ostuda. Nebát se ale výstředních a extravagantních kreací, to už chce odvahu. A ta rozhodně nechybí některým zahraničním celebritám, které tak na sebe poutají pozornost objektivů, i když jdou s košem. Patří k nim rozhodně například zpěvačky Billie Eilish (20), Rihanna (34) či Lady Gaga (36), ale i mediální hvězda Kim Kardashian (41). Ke stylovým párům se řadí určitě Beckhamovi, Justin a Hailey Bieberovi a také herečka a modelka Megan Fox se svým mladším snoubencem a hudebníkem Colsonem Bakerem, který si říká Machine Gun Kelly. A právě styl posledního páru vám dnes představíme. Je to skvělá podívaná.

Na rande

Herečka a hudebník svůj vztah oficiálně potvrdili na sociálních sítích v létě 2020 a od té doby jsou jako hrdličky. V ulicích New Yorku je rozhodně nepřehlédnete. Na rande vyráží častokrát sladění do nejmenšího detailu.

Foto: Profimedia.cz

V černobílé variaci a ve stejném tričku a kožených kalhotách si vyrazili loni v září do ulic New YorkuFoto: Profimedia.cz

Narozeninová party

Megan Fox chodí s rapperem už dva roky a společně si užívají nejen různé společenské události a večírky, ale i osobní narozeninové oslavy. Takhle se loni v květnu vyfikli na večeři v kalifornské Santa Monice, kde slavili Meganiny 35. narozeniny.

Foto: Profimedia.cz

Megan se na večeři u příležitosti oslavy svých narozenin oblékla do sexy rudého kostýmku, pod nímž měla jen podprsenku stejné barvyFoto: Profimedia.cz

Jako Barbie a Ken

Na letošní premiéře dokumentu Machine Gun Kelly's Life in Pink (Machine Gun Kelly: Můj růžový život) byl pár sladěný pochopitelně do růžova včetně vlasů a nápadně se podobal Barbie a Kenovi. V dokumentu hudebník hovoří o své kariéře, nevynechá ani problémy ve vztazích, vztah k drogám či alkoholu. Podle některých kritiků jde prý o nejlepší výkon jeho kariéry.

Foto: Profimedia.cz

Megan si vybrala růžové asymetrické minišaty od mladé albánské návrhářky Nensi Dojaka v přepočtu za cca 20 000 KčFoto: Profimedia.cz

V gala

V květnu spolu vyrazili na premiéru filmu Good Mourning (2022), jehož scénáře i režie se ujal právě Machine Gun Kelly. Oba s Megan pak v komedii hrají, přičemž rapper rovnou hlavní roli, která ztvárňuje filmovou hvězdu. Recenze však mluví o tom, že měl raději zůstat u muziky.

Foto: Profimedia.cz

Megan vynesla třpytivé šaty bez ramínek s vysokým rozparkem značky Philosophy di Lorenzo Serafini a boty Andrea Wazen a Kelly se ukázal v lesklém růžovém obleku zdobeném květy od Dolce & GabbanaFoto: Profimedia.cz

Monochromatický look

Přestože se Megan a Kelly objevili na předávání hudebních cen Billboard Music Awards v Grand Garden Areně v Las Vegas v černé, nebyla to ani trochu nuda. Herečka ukázala své přednosti v proklatě sexy modelu s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem, který měl na ramenou velké květy, rapper zase oblékl originální černý oblek s ostny po stranách, který doplnil blyštivým upnutým topem namísto klasické košile.

Foto: Profimedia.cz

Pár umí zaujmout publikum i v černém modeluFoto: Profimedia.cz

Ležérní outfit

Megan Fox tvrdí, že konečně s Machine Gun Kellym se může oblékat svobodněji a vyjádřit samu sebe. Zpěváci mají podle ní v tomhle více svobody než herci. On jí ale otevřel více možností a dodal odvahy. Jsou prý stejně naladění, což stvrdili i zasnoubením, které oznámili v lednu tohoto roku a stvrdili ho vlastní krví.

Foto: Profimedia.cz

Extravagantní modely Megan a Kellyho rozsvítili ulice Los AngelesFoto: Profimedia.cz

Na cestách

Megan doprovází Kellyho občas i na cestách. V hadím kostýmu s ním jela loni v létě do Bostonu na jeho další turné. Mimochodem hudební šňůru zahájil rapper i letos o prázdninách po severní Americe a v září se přesune do Evropy. Pokud tedy máte rádi rap, můžete Machine Gun Kellyho vidět 19. září v Praze na koncertě.

Foto: Profimedia.cz

Oblek v lososové či z hadí kůže a každá boty jiná, i to jsou outfity slavného páruFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám