Hlavní obsah

Výrazné rty v hlavní roli aneb Líčení podle Megan Fox

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrazné oči, ale ještě výraznější rty. Takové líčení předvedla na červeném koberci herečka Megan Fox. Jak její líčení napodobit doma před zrcadlem? Máme pro vás podrobný návod krok za krokem.

Článek

Tuto sezonu si už, doufejme, budeme moct užívat večerní akce, ať už party či divadla. A to je možnost pro renesanci výraznějšího líčení. Všechny ty zapomenuté rtěnky a třpytky si to zaslouží! Dnes jsou v hlavní roli malinová ústa podle herečky Megan Fox (35).

Napodobit odstín, který má herečka na sobě, může být těžší. Nekupujte hned novou rtěnku, zkust nejdřív barvu namíchat z toho, co máte doma: ideálně z červené a růžové tekuté rtěnky. K tomu si klidně dopřejte i výrazné líčení očí. Takto výrazné líčení ovšem nezapomeňte přestříkat fixačním sprejem.

Jak dosáhnout také lesklých vlasů jako má herečka? První věcí je kštici umýt, vyfoukat do hladka přes kulatý kartáč nebo vyžehlit. Lesk můžete dodat pomocí speciálního stylingového přípravku pro lesk vlasů (sparkling sprej). Na celý tutoriál s vizážistkou Janou Zimandlovou mrkněte ve videu!

Související témata:

Načítám