Hlavní obsah

Projev lásky, nebo trapnosti? Slavné páry, které se sladily v oblečení a (ne)povedlo se jim to

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Celebrity se většinou na společenských událostech chtějí předvést v tom nejlepším světle. A mnohé páry se snaží svými outfity ukázat, že k sobě prostě patří. Které dvojice to s módou umí?

Článek

Sladit oblečení s partnerem je možné volbou stylu i barevných kombinací. Následující páry si daly před odchodem do společnosti opravdu záležet. Nikdo nepochyboval o tom, kdo tvoří dvojici.

Megan Fox (36) a Machine Gun Kelly (32)

Jestli se někdo vážně snaží, pak je to herečka Megan Fox a rapper Machine Gun Kelly. Perfektně sladění vyrazili do společnosti už několikrát a rozhodně nemají problém ukazovat se v hodně extravagantních a odvážných modelech. Na premiéru dokumentu Machine Gun Kelly's Life in Pink (v překladu Život Machine Gun Kellyho v růžové) dorazili, jak jinak než v růžové barvě.

Foto: Profimedia.cz

Víc na Barbie a Kena už to snad ani nešloFoto: Profimedia.cz

Felix Slováček (79) a Lucie Gelemová (39)

Vztah hudebníka a výtvarnice už je sice nějakou dobu minulostí, ale proč si ho nepřipomenout. Zvlášť když se do historie vepsali i svými sladěnými outfity. Mnohokrát dokázali, že se odvážných barevných kombinací nezaleknou. Když se společně účastnili otevření muzea kávovarů v roce 2019, dali dohromady zelenou a modrou. V té době to ještě vypadalo, že jsou do sebe zamilovaní až po uši.

Foto: Profimedia.cz

Felix Slováček si troufne i na oblečení, které nosí spíš mladší ročníkyFoto: Profimedia.cz

Britney Spears (40) a Justin Timberlake (41)

Snaha některých párů ale vyzněla ve výsledku až moc křečovitě. Třeba jako v případě Britney Spears a Justina Timberlakea, když spolu před lety randili. Na udílení hudebních cen vyrazili v roce 2001 v džínových oblečcích a strhli na sebe veškerou pozornost. Jejich fotografie je dnes ikonická, i když spíše než obdiv budí posměch. Zpěvák to zpětně okomentoval tak, že když je někdo mladý a zamilovaný, dělá různé věci. Na některé své minulé modely by prý rád zapomenul, ale internet mu to nedovolí.

Foto: Profimedia.cz

Tomuto modelu se lidé smějí dodnes Foto: Profimedia.cz

Sandra Nováková (40) a Vojtěch Moravec (35)

Ti si ale dali záležet, řekl si určitě nejeden člověk při pohledu na tuto českou herečku a jejího partnera, režiséra, když dorazili na filmovou premiéru snímku Hádkovi (2022). Ona byla oblečená do bílého kostýmku s hlubokým dekoltem, on byl rovněž v bílém. Záhy se ale ukázalo, že jejich do kina trochu netradiční oblečení mělo speciální účel. V pražském kině Lucerna se totiž na slavnostní premiéře vzali.

Foto: Profimedia.cz

Místo šatů zvolila nevěsta kostýmek, závoj ve vlasech ale nechybělFoto: Profimedia.cz

Gabriela Jiráčková (22) a Maxmilian Ladislav Semela (38)

Situaci nepodcenila ani herečka a modelka, která se stylizuje do panenky Barbie. S partnerem, architektem, si nenechali ujít letošní ročník filmového festivalu v Karlových Varech a rozhodli se, že se na módní přehlídce, která byla součástí programu, skutečně blýsknou. A to se jim ve zlato-černé kombinaci opravdu povedlo. Modelčiny zlaté šaty připomínaly spíše župánek a také jí z nich při pózování vykukovaly kalhotky. Její doprovod měl ze stejné látky košili.

Foto: Profimedia.cz

Blýskali se, až oči přecházelyFoto: Profimedia.cz

Maisie Williams (25) a Reuben Selby (25)

Britská herečka, která se proslavila rolí Aryi Stark v seriálu Hra o trůny (2011–2019), se vyznačuje extravagantním stylem oblékání. Její partner s tím nemá problém, a tak se s ní do společnosti rád sladí. Na snímku jsou v roce 2020 na pařížském týdnu módy. Na jednu z přehlídek vyrazili v béžových kompletech od značky Dior. A rozhodně to nebylo poprvé (ani naposledy), co své modely takto promysleli.

Foto: Profimedia.cz

Béžovou se nedá nic zkazitFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám