Hlavní obsah

Hluboké výstřihy, průhledné modely a zabijácké podpatky: nejodvážnější outfity Megan Fox

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od chvíle, kdy vstoupila na filmová plátna, byla vnímána jako sexsymbol. O takovou nálepku prý ale Megan Fox (35) nikdy nestála. Lichotky, které slýchala i několikrát za den, považovala za nepříjemnou součást své kariéry. Ve skrytu duše toužila, aby ji veřejnost měla za něco víc, než jen za hezkou tvářičku. Dnes už se zřejmě snaží o opak.

Článek

Téhle krásce by slušel i pytel od brambor, ale v jejím šatníku byste poslední dobou našli mnohem extravagantnější kousky. Megan Fox se rozhodla podpořit svou sexy image a těžko říct, zdali v tom má prsty výstřední snoubenec Machine Gun Kelly (31). Omrkněte šest nejvyzývavějších outfitů z hereččiny skříně. Těšte se na průhledné šaty, krátké sukně, korzety i hluboké výstřihy!

Rafinované šněrování i sexy rozparek

Teprve loni se poprvé zúčastnila akce Met Gala, která se vyznačuje přehlídkou originálních kostýmů. Ani Megan Fox nezůstala pozadu. V červených šatech značky Dundas vypadala naprosto úchvatně. Róbu s dlouhou vlečkou podtrhla nebezpečnými sandálkami Jimmy Choo a nezapomněla ani na stylovou ofinu.

Foto: Profimedia.cz

Vysoké jehlové podpatky a dlouhá vlečka představují riskantní kombinaci. Stačí malá nepozornost či klopýtnutí a faux pas je na světě Foto: Profimedia.cz

Kožené kalhoty a diamantový obojek

Na přehlídku Dolce & Gabbana vyrazila letos v lednu se snoubencem, pár dní poté, co ji požádal o ruku. Rapper Machine Gun Kelly byl totiž jedním z modelů. Zvolila kožené kalhoty se šněrováním a krajkové body připomínající kolekci spodního prádla. Na krku jí nechyběl ani diamantový obojek.

Foto: Profimedia.cz

Celočerný outfit proměnil Megan Fox v hotovou femme fatale. O punc luxusu se postaraly blyštivé doplňky v podobě kabelky, pásku či náhrdelníku Foto: Profimedia.cz

Průsvitné šaty a tanga

Po předávání hudebních cen MTV Video Music Awards se nemluvilo o ničem jiném než o průhledných šatech Megan Fox. A přestože si se svou dokonalou postavou mohla outfit dovolit, mnozí ji kritizovali za kopírování Kim Kardashian (41). Ta si v roce 2019 oblékla rovněž róbu z dílny Mugler, která působila jakoby na sobě nic neměla, a k šatům zvolila také účes ve stylu wet look.

Foto: Profimedia.cz

Megan Fox oblékla šaty stejné značky a zvolila totožný účes jako hvězda reality show Kim Kardashian v roce 2019Foto: Profimedia.cz

Tričko s nápisem a krajkový detail 

Během milánského týdne módy, kde se Machine Gun Kelly prošel po přehlídkovém mole a zazpíval song Bloody Valentine, vystřídala Megan Fox mnoho kompletů. V černém topu Dolce & Gabbana s nepřehlédnutelným nápisem SEX vyrazila na večeři, a jen tak pro zajímavost – tento kousek stojí 1295 dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Černá Meghan Fox sluší. Jednoduchou minisukni okořenila tričkem s nápisem SEX a vyzývavým krajkovým detailem Foto: Profimedia.cz

Korzet a ultra krátká sukně

Na večírku spolupráce značek Mugler x Jimmy Choo nemohla herečka chybět. A opět se předvedla v monochromatickém looku. Černé korzetové šaty vypadaly sice pěkně, ale praktické zřejmě moc nebudou. Ultra krátký střih může nositelce způsobit pořádný trapas. Z něj si však herečka hlavu nedělá.

Foto: Profimedia.cz

Černé lodičky jsou výsledkem spolupráce značek Mugler a Jimmy Choo, prodávají se za 1715 dolarů Foto: Profimedia.cz

Plavky a šátek, nebo šaty?

Kamkoliv tento pár přijde, budí rozruch. A může za to hlavně jejich extravagantní šatník. Na loňském udílení cen Billboard Music Awards se Megan předvedla v šatech své oblíbené značky Mugler, které však spíš než večerní róbu připomínaly plavky a plážové pareo.

Foto: Profimedia.cz

Nejoriginálnější doplněk rappera Machine Gun Kellyho byl černý jazyk, který fotografové viděli pokaždé, když líbal svou partnerku Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám