Hlavní obsah

Triky profesionálky: Oční linky podle nejnovějších trendů, které určitě zvládnete

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také vás už nebaví fádní oční linky v černé nebo hnědé barvě a chtěly byste nějakou originální a slušivou změnu? Přinášíme vám líčení očí hned třikrát jinak: je nevídané, rychlé a bude vám slušet.

Článek

Přestaňte si oční linky „vyrábět“ každé ráno úplně stejně a pojďte to zkusit jinak. Nevíte, jak na to a co se dá na „čárách“ okolo očí změnit? Budete se divit! Naše vizážistka Daniela vám podrobně ukáže nejnovější trendy v líčení linek a jako bonus prozradí pár profesionálních fíglů. Naučíte se dělat linky mokrým stínem, využít geometrie a barev i dokonale zvýraznit přirozený tvar očí. Tak tužky a štětce do ruky, dnes budeme malovat. Pobavte se a poslechněte Danielu, když říká, že líčení je hra!

Které linky se vám ve videu líbily nejvíce?

Toužíte po kariéře modelky? Pojďte do toho!

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz -

Reklama

Související témata:

Načítám