Hlavní obsah

Nevíte, kam jet na dovolenou? Horoskop vám napoví!

Foto: thinkstock

Poradíme vám, kam jet na dovolenou. Podle vašeho slunečního znamení!Foto: thinkstock

Reklama

Jaká dovolená vám prospěje? Podle čeho vybírat cílovou destinaci? A na jak dlouho? Odpovědi hledejte ve hvězdách. A také v našich tipech a radách na dovolenou podle znamení!

Článek

Základní rady? Nedělejte nic, co zavání vaší profesí. Pokud jste například žena v domácnosti, na dovolené nevařte... A je dobré vědět, že obecná adaptace na nové prostředí trvá 2–3 dny, proto si naplánujte delší pobyt, ať vám dovolená poslouží k regeneraci těla i mysli, a ne naopak. A co dál?

Beran ( 21. 3.–20. 4.)

V době dovolené se koncentrujte pouze na podstatné, preferujte klidná řešení namísto hádek. Letos vám hrozí rozčilování a nespavost, přitom vydatný spánek je pro vás nejdůležitější. Nezapomeňte, že jste náchylní k úpalům. Neumíte „ležet“, hrajte squash, boxujte, surfujte, zabubnujte si, z rytmických tanců zkuste rock'n'roll.

Vhodné zahraniční destinace:Anglie, Krakov v Polsku, Francie, Izrael, Hong Kong.

Býk (21. 4.–21. 5.)

O dovolené si zajistěte co nejvíce krásných vjemů a vůní. Galerie, les, květiny, masáže, hudba, zpěv. Zamiřte na Moravu, do oblastí s vinicemi. Bowling a kuželky vám zpestří pohyb. Budete se snadno seznamovat, zadaní opatrně, románek nezůstane utajen, svobodní si v mnoha případech najdou partnera.

Vhodné zahraniční destinace: Kypr, řecké ostrovy, Monako, Turecko, jižní Afrika, Seychely, Maledivy

Foto: thinkstock

Lidé narození ve znamení Lva by letos měli vyrazit na poznávací zájezdFoto: thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máte-li chuť zkusit něco nového, vydejte se na cesty, objevování, vše nové vás nabije. Cestu si naplánujte s ohledem na vaše plíce a nervy, oboje potřebujete posílit. Vezměte v úvahu postoj partnera, letošní rok je pro vás vyčerpávající, tak ať to neskončí zbytečným rozchodem. Uvažujte o Jeseníkách, jezděte na kole, zahrajte si stolní tenis.

Vhodné zahraniční destinace:severní Afrika, Dánsko, Belgie, Sardinie, Córdoba ve Španělsku

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jeďte tam, kde se dobře vaří, dopřejte si kulinářské zážitky, letos si to můžete dovolit, rok vám přeje po všech stránkách. Pobyt si vybírejte blízko řek a jezer. Přibalte mátový čaj, mohli byste ho potřebovat, nezapomínejte po troškách celý den pít, vaše ledviny to ocení, zkuste vodní pólo.

Vhodné zahraniční destinace:Kanada, Skotsko, Mauritius, Nizozemsko, Nový Zéland

Lev (23. 7.–22. 8.)

Letošní rok po vás vyžaduje nasazení velké vnitřní síly a rozumu. K načerpání síly využijte jakýchkoli slunečných míst, kupte si ozdoby do vlasů, nápadnou bižuterii, silný parfém nebo přírodní s vůní mandarinky. Navštivte hrady a zámky, hrajte tenis. Lenošení vám jde samo, zkuste přidat prohlídky hradů a zámků.

Vhodné zahraniční destinace:oblast Alp, Řím, francouzská riviéra, Indie, Dubaj, džungle a pralesy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zvláště letos je pro vás rutina nepřítel a změna spojenec s odměnou na konci. Věřte ve svou šťastnou hvězdu a nebojte se všestranně projevit. K dovolené využijte lázně, absolvujte všechny procedury, včetně cvičení, kterému se vyhýbáte, ale je lékem na většinu vašich neduhů, začněte jezdit na koni, hrajte šachy.

Vhodné zahraniční destinace: Brazílie, západní Indie, Paříž, Lyon, Malajsie, Thajsko, jakékoli lázně.

Foto: thinkstock

U moře si užijí všichni narození v RybáchFoto: thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Letos jste velmi pracovně vytíženi, musíte rozdělovat svoje síly, vidíte, že úkoly vyžadují hodně píle. O dovolené si zharmonizujte mysl, významně vám k tomu pomůže tanec, vyhýbejte se uhličitým tekutinám, víno pijte poskrovnu. K harmonizaci vám pomůže i kosmetika s růžovým olejem, všechny sporty kromě silových.

Vhodné zahraniční destinace: Argentina, Barma, Čína, Vídeň, Portugalsko, zámořské lodě.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Letošek vám přináší pozitivní i negativní zvraty, potřebujete více odpočinku než jindy. Uvolňovat by vás měl poslech netradiční hudby, vůně santalu. Z letních lásek vám hrozí pohlavní nemoci, chraňte se. K odpočinku volte prostředí hor, lesů, po večerech hrajte mariáš nebo jděte do nočních klubů.

Vhodné zahraniční destinace: Tibet, Alžírsko, Maroko, Bavorsko, Norsko, jižní Afrika, Uruguay, Davos, Rakousko, Bali, neobydlené ostrovy, pouště, safari.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Letos byste měli odolat kalorické stravě, adrenalinovým sportům, alkoholu. Všeobecně hektický rok, nové lásky, nápady, projekty, to vše zažíváte, jedete nadoraz, vše se uklidní a přinese ovoce až ke konci roku. Pijte hodně zázvor, posilujte plíce, dovolenou volte uprostřed přírody na Moravě, hrajte golf, tancujte.

Vhodné zahraniční destinace: Austrálie, Provence, Madagaskar, Toskánsko, Španělsko, Mongolsko, Japonsko, Peru, Nový Zéland, Indonésie.

Foto: thinkstock

Do hor by se měli vydat KozoroziFoto: thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Letošní rok vám přináší úspěch, dokončení všeho, co jste začali, nové začátky. Množství podnětů již zažíváte, chce se po vás flexibilita, optimismus a odvaha. Abyste posílili první dvě zmíněné vlastnosti, které bývají mnohdy vaší slabinou, jeďte do hor, podnikejte túry, na kolena nehleďte, přibalte si mazání.

Vhodné zahraniční destinace: Bosna, Bulharsko, Island, Makedonie, Mexiko, Kavkaz, Řecko, Slovinsko, Norsko, Nepál.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Spousta nových projektů, nic pro vás není nemožné. To vyžaduje jasnou mysl, odbornost, ujasnění si priorit. Uspějete, jen pozor na umanutost, kupte si jasmínový parfém, vůně jasmínu zjemní vaše smysly a podpoří kreativitu. Hrajte líný tenis, badminton, skočte si z padáku, navštivte travestie show.

Vhodné zahraniční destinace: Lotyšsko, Polsko, Chorvatsko, Etiopie, Švédsko, Srbsko, Vietnam.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dokazujete, že jste právem člověkem na svém místě. Zatěžuje vás závist a možné intriky z okolí, zdržovat vás může i otevírání starých citových ran. Právě letos však mohou svobodní uzavřít dobrý sňatek nebo najít sympatického partnera, možná na dovolené. Pořiďte si levandulovou vůni, hodně foťte, zkuste plachtění. Na cestu si nabatikujte triko, šaty.

Vhodné zahraniční destinace: Srí Lanka, Malta, Portugalsko, Normandie, Kanada, Jeruzalém, Bora Bora, místa blízko moře.

Přejeme vám krásnou dovolenou! O tipy, jak ji mít lepší i čeho se vyvarovat, se s námi podělte.

Reklama

Načítám