Hlavní obsah

Nová superhrdinka a odvážné fotky: Tohle je Angelina Jolie!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Éra Angeliny Jolie jako ledové královny a upjaté dámy zřejmě skončila. Začíná novou kapitolu svého života a ukázala to světu nejnovějšími fotkami jen v závoji! Předtím už skvěle ztvárnila královnu Zlobu a v připravovaném filmu od Marvelu si zahraje superhrdinku.

Článek

Z rebelky, která nosila okolo krku ampuli s krví svého manžela, přes sexy Laru Croft až po elegantní dámu a filantropku. Angelina Jolie (44) prošla velkou proměnou. Už netvoří nejkrásnější pár Hollywoodu s Bradem Pittem (někteří teď zatlačí slzu) a celkově se držela poslední roky stranou showbyznysu.

Nedávno se ale odvázala a nechala se nafotit pro americký časopis tak, jak byste to od ní už nečekali. Co je u herečky, režisérky, zvláštní vyslankyně pro OSN a matky šesti dětí nového?

Ikona je zpět

Angelina Jolie nafotila nové fotky pro americký magazín Harper’s Bazaar, kde je zakrytá jen závojem. Pyšní se dokonalou postavou a nevypadá zdaleka tak nezdravě vyhuble, jak tomu bylo poslední dobou. Přesvědčte se na snímku sdíleném na Instagramu, že smysl pro humor a nadsázku tahle jindy „ledová královna“ přece jen neztratila.

Foto: Profimedia.cz

Také byste nehádali, že bude Angelina Jolie ještě někdy pózovat nahoře bez? Takhle se odvázala pro prosincovou titulku amerického Harper’s BazaarFoto: Profimedia.cz

Divoké srdce a konec Brangeliny

V rozhovoru pro americký časopis se svěřila, že čtyři roky bojovala s mnoha démony, ale poslední dobou cítí, že se jí krev vrací zpět do žil. Na konci vztahu s Bradem Pittem (56), který se rozpadl v září 2016, se necítila být sama sebou a v těžkém období jí pomáhaly hlavně děti. Bolest z rozchodu byla dle jejích slov pro britský Glamour magazín tak hrozná, že nemohla skoro dýchat.

Sama k sobě je velmi kritická a často pochybuje o tom, zda je dost dobrá máma, dost dobrý člověk obecně. Podle ní je ale nejdůležitější na konci dne vědět, kým doopravdy jsme uvnitř. Novou kapitolu v životě chce začít tím, že „přijme své divoké srdce“ a sama sebe takovou, jaká je. A soudě podle nových fotek  se blýská na lepší časy.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie zase září, na snímku je na premiéře jejího nejnovějšího filmu Zloba: Královna všeho zlého (2019)Foto: Profimedia.cz

Zlá královna

Po rozvodu se herečka se slovenskými kořeny do nových projektů příliš nepouštěla. Kromě dabování pohádky Kung Fu Panda 3 (2016) a reklamy na parfém Mon Guerlain, je prvním filmem od té doby pokračování o pomstychtivé královně Zlobě. Tuhle roli si užívala, což potvrdila už v prvním snímku z roku 2014. V novém pokračování, které běželo na podzim v kinech, si zahrála po boku Elle Fanning (21) nebo Michelle Pfeiffer (61).

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie jako temná královna ZlobaFoto: Profimedia.cz

Superhrdinka v životě i filmu

Silné ženské postavy se superschopnostmi jsou pro Angelinu zřejmě oblíbený žánr, protože vzala roli superhrdinky Theny v připravovaném filmu Eternals. Premiéra nové marvelovky je plánovaná na listopad letošního roku a díky snímkům z natáčení je jasné, že Thena bude v podání Angeliny platinová blondýnka. Vedle ní se můžete těšit i na Kita Harringtona (33) nebo Salmu Hayek (53)

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie je díky roli Theny součástí komiksového světa Marvel, který má na svědomí i tým superhrdinů Avengers. Tohle je fotka z natáčení v listopadu 2019Foto: Profimedia.cz

Další novinky ze světa VIP: Comeback ohlásily Pussycat Dolls, jak se změnily od dob jejich největší slávy před 10 lety?

Související témata:

Načítám