Hlavní obsah

Nové páry zahraničního showbyznysu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Řadě vztahů letošní pandemický rok moc štěstí nepřinesl, ale tak jako se někteří rozcházeli, jiní se zamilovali. Kdo ze slavných si nyní užívá motýlků v břiše a svět sleduje přes růžové brýle lásky? Tohle jsou nové páry showbyznysu!

Článek

Mnoho dvojic letošní rok bohužel nepřežilo, lockdowny, starosti, ponorka, to vše se podepsalo na krachu mnoha párů. Ale že by se lásce letos nedařilo, to říct nelze. Tyhle nové zamilované páry zahraničního showbyznysu jsou toho důkazem.

Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49)

Pravda, tohle není úplně nová láska, protože Lopez a Affleck spolu už v minulosti randili. Chodili spolu v letech 2002 až 2004 a byli dokonce zasnoubeni. Nakonec se ale tehdy místo svatby konal rozchod a oba se vrhli do nových vztahů. JLo si vzala zpěváka Marca Anthonyho (53), s nímž má třináctiletá dvojčata Emme a Maxe. Od rozvodu v roce 2012 Lopez randila s tanečníkem Casperem Smartem (34) a pak s baseballistou Alexem Rodriguezem (46), s nímž byla zasnoubená. I tady ze svatby se sešlo a letos v dubnu Lopez oznámila, že je opět s Affleckem. Ten byl zas ženatý s herečkou Jennifer Garner (49), s níž má tři děti (Violet, 15, Seraphine, 12 a Samuela, 9).

Foto: Profimedia.cz

Rozchodem to mnohdy nekončí a druhé šance existují. JLo a Affleck jsou toho důkazemFoto: Profimedia.cz

Adele (33) a Rich Paul (39)

Poslední roky byly pro Adele plné změn. Roky žila v manželství se Simonem Koneckim (47), s nímž má syna Angela (8). V roce 2019 se ale tihle dva rozvedli a zpěvačka s dokonalým hlasem se vrhla na zdravou stravu a cvičení. Neuvěřitelně zhubla a vypadá to, že s novým tělem jí do života přišla i nová láska. Nějaký čas už randí se sportovním agentem Richem Paulem. O jejich vztahu se mluví už od léta, kdy vedle sebe zasedli na basketbalovém zápase, společnou fotku sdílela Adele teprve nedávno.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Adele hodně cvičila, nedávno přiznala, že jí pomáhalo na úzkostFoto: Profimedia.cz

Channing Tatum (41) a Zoë Kravitz (32)

Sexy herec se od letošního léta čím dál častěji objevuje po boku herečky a dcery zpěváka Lennyho Kravitze (57). Byli viděni, jak spolu jezdí na kolech, chodí na kávu a společně odcházeli i z Met Gala.

Spojila je prý práce, kdy se herečka poprvé postavila i za kameru a hlavní roli ve svém filmu Pussy Island svěřila právě Tatumovi. Pracovní vztah ale prý přerostl v lásku, minimálně zahraniční média a okolí obou umělců o tom nemají pochyb.

Foto: Profimedia.cz

Zoe na sebe na Met Gala oblékla róbu značky Yves Saint LaurentFoto: Profimedia.cz

Rita Ora (30) a Taika Waititi (46)

Poznali se letos v březnu při natáčení v Austrálii a byla z toho okamžitě láska. A i když jejich známost netrvá příliš dlouho, údajně spolu už od léta zpěvačka a režisér žijí v Los Angeles, kam se Ora za svým milým přestěhovala z Londýna. S oscarovým režisérem (Králíček Jojo) plánují prý i svatbu.

Foto: Profimedia.cz

Rita s Taikou dorazili ruku v ruce na premiéru snímku Sebevražedný oddíl a fotografové se jich nemohli nabažitFoto: Profimedia.cz

Avril Lavigne (37) a Mod Sun (34)

Poprvé se o nové lásce těchto dvou začalo mluvit na začátku letošního roku, když byli viděni na společné večeři. Rapper si dokonce nechal na krk vytetovat zpěvaččino jméno. A jak se tihle dva dali dohromady? Jak jinak než přes muziku, když spolupracovali na písní Flame na rapperově novém albu. A hovoří prý i o svatbě. Avril je dvakrát rozvedená, tak uvidíme, třeba to do třetice klapne!

Foto: Profimedia.cz

Avril Lavigne a Mod Sun rozhodně nejsou nudný párečekFoto: Profimedia.cz

Uma Thurman (51) a Justin B. Smith (52)

Skvělá herečka si nikdy moc nelibovala v tom, že by o svém soukromí veřejně mluvila. S druhým manželem hercem Ethanem Hawkem má dvě děti (Mayu, 23 a Levona, 19) a rozvedli se kvůli hercově nevěře s chůvou v roce 2005. Pak herečka žila s finančníkem Arpadem Bussonem (58), s nímž se po rozchodu nehezky hádala o společnou dceru Lunu (9).

Zhruba v roce 2014 se spekulovalo o tom, že tvoří pár s režisérem Quentinem Tarantinem (58), ale ani jeden z nich to nikdy nepotvrdil. Každopádně posledních pár měsíců prý chodí s americkým byznysmanem a výkonným ředitelem mediální společnosti Bloomberg Media Group Justinem B. Smithem. A jak je hereččiným zvykem, nijak to nekomentuje.

Foto: Profimedia.cz

Nezvykle otevřeně herečka nedávno promluvila prostřednictvím sloupku ve Washington Post. Nekomentovala své vztahy, rozhodla se ale vystoupit proti zákazu potratů. Sama jeden podstoupila jako velmi mladá dívkaFoto: Profimedia.cz

Renée Zellweger (52) a Ant Anstead (42)

I tihle dva se potkali při práci, když se natáčela reality show Celebrity IOU: Joyride. Mezi oblíbeným moderátorem a slavnou herečkou prý hned přeskočila jiskra a je z toho velká láska. Faktem je, že kdykoli tyhle dva přistihnou fotografové, drží se za ruce, líbají se a dávají si najevo, jak jsou rádi ve společnosti jeden druhého.

Tak snad to filmové Bridget Jones, která doposud v lásce moc štěstí neměla, vyjde. A snad si bezdětná herečka poradí i s Ansteadovými dětmi – moderátor má z prvního manželství dva teenagery Amelii (17) a Archieho (14) a z posledního vztahu dvouletého synka Hudsona.

Foto: Profimedia.cz

Tihle dva se od sebe skoro nehnou na krokFoto: Profimedia.cz

Nových lásek ve světě showybznysu vzniklo dost, tak uvidíme, třeba nás čeká nějaká veselka. A nemusí to být vždy muž, co poklekne. Slavné dámy, které se ujaly iniciativy a požádaly o ruku

Reklama

Načítám