Hlavní obsah

Celebrity na štíru s hygienou: Kdo se myje jen občas?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Celebrity se kolem sebe mnohdy snaží budovat auru dokonalosti, ale lidská bytost, která by byla ve všem perfektní, neexistuje. Mnohé slavné tváře jsou dokonce trochu na štíru s hygienou, popřípadě mají poněkud netypické hygienické návyky.

Článek

O slavných lidech se toho vypráví hodně. Občas si pustí pusu na špacír zdroje z blízkého okolí, jako jsou například expartneři, současní či bývalí zaměstnanci a někdy se prořeknou samy celebrity. O kom se mluví v souvislosti s podivnou hygienou?

Ashton Kutcher (43) a Mila Kunis (38)

Tento slavný herecký pár nedávno prozradil, jak to má s umýváním. Práskli na sebe, že mýdlo se u nich doma rozhodně nepoužívá každý den, oslabuje prý přirozenou bariéru pokožky. Své dvě děti jím mydlí, jen když jsou viditelně špinavé, a sám Ashton Kutcher si každý den omývá pouze oblast podpaží a rozkroku, popřípadě si umyje obličej od potu. Podobně je na tom i jeho manželka Mila Kunis. Ta prý není na časté sprchování zvyklá, protože když byla malá, neměla její rodina přístup k teplé vodě.

Foto: Profimedia.cz

Když se herec naposledy objevil na veřejnosti, pěkně to schytal, lidé na něj křičeli, ať se osprchujeFoto: Profimedia.cz

Robert Pattinson (35)

V souvislosti s natáčením upíří ságy Twilight (2008–2012) se na veřejnost dostaly informace, že představitel upíra Edwarda při práci mnohdy zapáchá. A je pravda, že na veřejnosti vypadá herec někdy dost zanedbaně. V rozhovoru v roce 2009 odpovídal na otázku, jestli je pravda, že si třeba šest týdnů v kuse nemyl vlasy. Herec připustil, že je to dost dobře možné, protože v tom nevidí smysl. Vlasy ho nezajímají, je to jen něco, co mu visí na hlavě, a proto neví, proč by jim měl věnovat pozornost. A prý neuklízí ani svůj byt, kam chodí jen přespat.

Foto: Profimedia.cz

Herec se věnuje jen věcem, na kterých mu záleží, a vlasy to nejsouFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (35)

Americká herečka a modelka má podle všeho problém se splachováním toalety. Není to ale úplně její vina. Když byla malá, vyrůstala po rozvodu rodičů s matkou, starší sestrou a nevlastním otcem. Rodina neměla peníze na rozhazování, a tak byla Megan Fox naučená, že v rámci šetření vody nemá po použití toalety pokaždé splachovat. Tento návyk si ovšem herečka přenesla i do dospělosti, a tak se občas stane, že po sobě zapomene spláchnout, což je třeba na návštěvě docela trapné.

Foto: Profimedia.cz

Rodiče vedli Megan Fox k šetrnosti, i na záchoděFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence (31)

Tato americká herečka řekla v roce 2015 v rozhovoru pro MTV News, že někdy močí do umyvadla. Dělá to prý v situacích, kdy je někde k dispozici jen jeden záchod a ona na něj jde s kamarádkou, tak jak to ženy často dělají. O herečce se také říká, že si po toaletě zapomíná umýt ruce, ale toto tvrzení Jennifer Lawrence popírá.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence nerada čeká na kabinku, a tak se klidně vyčůrá do umyvadlaFoto: Profimedia.cz

Jessica Simpson (41)

Nad návyky americké zpěvačky a herečky by asi každý zubař zaplakal. Zatímco většina lidí si zuby čistí dvakrát denně, Jessica Simpson všechny překvapila, když v talk show Ellen DeGeneres (63) přiznala, že si zuby čistí asi jen třikrát týdně. Nemá totiž ráda, když jsou její zuby příliš hladké. Se zkaženým dechem ovšem problémy nemá, protože každý den používá ústní vodu a zubní nit. To je sice fajn, ale všechny bakterie z úst tím rozhodně neodstraní.

Foto: Profimedia.cz

O dech Jessicy Simpson se bát nemusíme, ústní voda zápach překryjeFoto: Profimedia.cz

Channing Tatum (41)

Zatímco uniklé větry se většina lidí snaží na veřejnosti přejít mlčením nebo překrýt kašlem, americký herec prý nemá problém ulevit si pěkně nahlas. Práskl to na něj herecký kolega z filmu Jump Street 21 (2012) Jake Johnson (43). Při natáčení první společné scény prý Channing Tatum vypouštěl příšerně páchnoucí prdy, schválně je směřoval na Jakea Johnsona a hurónsky se tomu smál.

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum má poněkud dětinský smysl pro humor, rád na lidi prdíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám