Hlavní obsah

Comebacky Hollywoodu: Jennifer Lopez a Ben Affleck spolu!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska. Je neohrožená, silná, mocná, ale i toxická a spalující. Někdy je těžké se jí vzdát, natožpak ji pochopit. I proto se jak chudí a neznámí, tak slavní a bohatí scházejí a rozcházejí. Komu chvíli trvalo, než si uvědomil, že odloučení byla chyba, a kdo do stejné řeky vkročil dokonce několikrát?

Článek

Citům neporučíš. Někdy vztahu brání špatné načasování, jindy je to nedostatek času a odcizení, pak zase nevěry. Jenže rozchodem to mnohdy nekončí. Druhé a popřípadě i další šance existují. Tihle slavní o tom mohou vyprávět!

Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (49)

Je krásná, úspěšná a mnozí ji považují za pěveckou ikonu. Na vztahy a lásku ale moc štěstí nemá. Nebo že by se na ni konečně usmálo štěstí? Třikrát rozvedená a několikrát zasnoubená JLo ještě nedávno tvrdila, že si vezme bývalého hráče baseballu Alexe Rodrigueze (46). Hvězdný pár svatbu kvůli koronaviru dvakrát přesunul, až se zrušila úplně. A s ní i jejich vztah. Nakonec se diva objevila v náruči svého bývalého, s nímž byla kdysi zasnoubená. Nyní opět tvoří pár a fanoušci šílí. Bennifer je zpátky!

Foto: Profimedia.cz

Už jednou málem skončili před oltářem, ale každý chtěl od života něco jiného. Ben Affleck prý na závazky a svatbu tehdy ještě nebyl připravený. Bude druhý pokus úspěšnější? Foto: Profimedia.cz

Megan Fox (35) a Brian Austin Green (48)

Ano, ne, ano, ne. Počkáme a uvidíme. Tak přesně takhle vypadal vztah známé krásky a herce, který se proslavil jako David Silver v televizním seriálu Beverly Hills 90210 (1990–2000). Jejich manželství (2010–20) bylo bouřlivé, uhrančivá kráska ze vztahu několikrát odešla a požádala o rozvod, ale pak se zase vrátila. Ačkoli má tahle dvojice tři ratolesti, ani ony lásku nezachránily. Oba už mají nové partnery, nicméně necháme se překvapit, jak dlouho tenhle stav vydrží.

Foto: Profimedia.cz

Tihle dva se milují i nenávidí a po celou dobu se snaží dobře vychovávat své tři syny. Megan Fox stále dráždí svými lascivními outfity, ale dnes už jí bodyguarda dělá někdo jiný než oblíbený seriálový herecFoto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo (33) a Adam Levine (42)

Zpěvák a frontman skupiny Maroon 5 byl známý bouřlivým životem plným krasavic, ale nakonec ho Amorův šíp zasáhl ve společnosti namibijské modelky. Když se s ní zhruba po ročním vztahu rozešel, začali si vrabčáci na střeše šuškat, že se hudebník vrátí k divokým večírkům a povrchním vztahům, a chvíli to tak skutečně vypadalo. Ale dnes jsou z nich manželé a společně vychovávají dvě dcery. Konec dobrý, všechno dobré!

Foto: Profimedia.cz

Bouřlivák, kterého milují fanynky po celém světě. Sladkého Adama Levina očarovala jedna z modelek, pro které má slabost. Zatím seká dobrotu, tak snad mu to vydržíFoto: Profimedia.cz

Jean-Claude van Damme (60) a Gladys Portugues (63)

Belgická hvězda akčních filmů je neřízená střela. Sympatický bojovník se rozvedl celkem čtyřikrát a svou třetí manželku, kulturistku a herečku, s níž se rozešel v roce 1992, požádal o ruku znovu o sedm let později. A od té doby jim to (snad) klape. Známý bojovník je pořád profesně akční, letos by si měl údajně zahrát v českém filmu Bastardi 4: Reparát, který natáčí režisér Tomáš Magnusek (37).

Foto: NIVIERE/ NIKO / LORENVU / SIPA, Profimedia.cz

Vstoupit dvakrát do jedné řeky? Proč ne! Když akční hrdina z devadesátek zvládne otočku ve vzduchu a navíc se snaží pořád udržovat ve formě, může si svoji ženu klidně vzít i potřetíFoto: NIVIERE/ NIKO / LORENVU / SIPA, Profimedia.cz

Jessica Biel (39) a Justin Timberlake (40)

Oblíbený zpěvák a krásná herečka se po čtyřech letech idylického vztahu rozešli. Tahle zpráva v roce 2011 šokovala Hollywood. Důvodem rozchodu prý bylo muzikantovo nevhodné chování a nevěry, což partnerka nehodlala dál snášet. Odloučení evidentně zabralo! Za půl roku se dali znovu dohromady a od loňského roku se těší z druhého syna.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel je zvyklá na ledacos. Odpustila rozchod i kauzu s kolegyní, za kterou se jí manžel veřejně omluvil. Na večírku totiž neuhlídal ruce a šmátral, kde neměl Foto: Profimedia.cz

Pink (41) a Carey Hart (46)

Tento milostný příběh začíná v roce 2001 – po čtyřech letech randění popová zpěvačka požádala motokrosového závodníka o ruku během jednoho z jeho závodů. Co na první pohled vypadalo jako idylka, to se změnilo v bouřlivou jízdu plnou obviňování a lží. Kvůli oboustranným nevěrám se pár v minulosti opakovaně rozešel, jenže láska je mocná čarodějka. Rozhádaní partneři si nakonec slíbili věrnost a zdá se, že závazek dodržují. V tomhle ráji momentálně není ani mráček!

Foto: Profimedia.cz

Navzdory všem eskapádám se Pink s manželem skvěle doplňují a jsou si oporou. Důkaz, že kdo chce, ten si cestu najdeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám