Hlavní obsah

Nové páry českého showbyznysu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loňský i letošní rok byly pro vztahy hodně těžké a řada párů – včetně těch slavných – lockdowny spojené s koronavirem neustála. Ale nic není tak černé, jak se zdá, a láska si najde své místo vždy. A tak také řada párů vznikla. Znáte nové zamilované dvojice českého showbyznysu?

Článek

Už od počátku pandemie odborníci varovali, že tohle bude pro mnohé vztahy zkouška ohněm. Stres, ekonomické starosti, strach z nemoci, k tomu ponorka způsobená lockdownem... Nic z toho lásce nesvědčí. A je fakt, že se řada slavných dvojic rozešla. Ale také se mnoho nových lásek zrodilo. Které slavné české osobnosti se do sebe zakoukaly relativně nedávno?

Lucie Vondráčková (41) a Petr Vojnar (45)

Poprvé se potkali letos v dubnu na pracovní akci. O dva týdny později spolu natáčeli videoklip, kde si zahráli zamilovanou dvojici. A zdá se, že se jim to zalíbilo, protože nakonec se dali dohromady. Jiskra musela přeskočit mocná, protože pohledný moderátor je první muž od loňského rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (38), kterého si zpěvačka pustila k tělu.

Foto: Profimedia.cz

Moderátor a zpěvák Petr Vojnar je první muž, který po rozvodu získal zpěvaččino srdceFoto: Profimedia.cz

Nela Boudová (53) a Jan Tuna (48)

Dali se dohromady letos v zimě, ale veřejně se spolu poprvé ukázali až v srpnu na svatbě producenta hvězd Petra Větrovského (36). Zatím se zdá, že jim to báječně klape, oba na sebe vzájemně pějí jen chválu, a když se někde objeví, cukrují pomalu jako puberťáci. Na novináře a moderátora pořadu A dost! či cestovatelského pořadu Honza na cestách a oblíbenou herečku je prostě radost pohledět.

Foto: Profimedia.cz

Z těchto dvou sympaťáků zamilovanost jen prýštíFoto: Profimedia.cz

Míša Nosková (38) a Jindřich Čanda

Tohle není zas tak úplně nová láska, protože zpěvačka s fitness trenérem randí už od jara 2019. Ale letos v létě došlo v jejich vztahu k velkému posunu – zasnoubili se. A aby toho nebylo málo, je to jen něco málo přes týden, co oznámili, že čekají miminko. Zpěvačka, která má za sebou několik nepovedených vztahů a jeden rozvod, tak své téměř jedenáctileté dcerce Elišce brzy (termín porodu je prý v lednu) nadělí sourozence. A konečně se snad dočká i spokojené a fungující rodiny, po které vždy toužila.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka i její přítel se na miminko moc těšíFoto: Profimedia.cz

Lenka Krobotová (44) a Vlado Bohdan (49)

Tahle herečka o svém soukromí nikdy příliš nemluví. I o jejím rozvodu s hudebníkem Václavem Havelkou (43), s nímž má dva syny Šimona a Eliáše, dlouho nikdo nevěděl. A o novém příteli se veřejnost dozvěděla, až když se na nedávném karlovarském festivalu objevila po boku neznámého krasavce. Kdo je ten charismatický fešák, ptali se všichni. A brzy vyšlo najevo, že jde o známého fotografa, syna herečky a malířky Blanky Bohdanové (91).

Foto: Profimedia.cz

Nový pár se poprvé publiku ukázal na filmovém festivalu v Karlových VarechFoto: Profimedia.cz

Jakub Prachař (38) a Sara Sandeva (24)

On si zhruba před dvěma lety prošel rozchodem s modelkou Agátou Hanychovou (36): mají dceru Miu (3) a jejich manželství soud oficiálně ukončil loni v létě. Ona se letos v létě rozešla s fotbalistou Václavem Černým (23). A když spolu tihle dva natáčeli krimiseriál Dvojka na zabití, přeskočila jiskra. Český showbyznys má tak novou zamilovanou dvojici, které nejde nefandit.

Foto: Profimedia.cz

Sblížili se během natáčení seriálu a takhle jim to slušíFoto: Profimedia.cz

Petra Kvitová (31) a Jiří Vaněk (43)

O lásce mezi tenistkou a jejím trenérem se spekulovalo už loni, když u ní  několikrát přespal. Její mluvčí ale vysvětlil, že se jednalo o přátelskou výpomoc v těžké životní situaci. Milostný vztah s koučem tenistka potvrdila až letos počátkem srpna s tím, že se to tak prostě vyvinulo. Tolikrát je prý někdo dával dohromady, až je z toho láska doopravdy. Teď jsou tihle dva oficiálně spolu a vztahu nic nebrání – on se totiž po letitém manželství s bývalou tenistkou Markétou (44), s níž má dva dospívající syny, rozvádí.

Foto: Czech News Center / Rušinová Mária , Profimedia.cz

Blízký profesionální vztah s trenérem zkrátka přerostl v lásku... Jak prosté!Foto: Czech News Center / Rušinová Mária , Profimedia.cz

Někteří slavní si své soukromí moc nechrání, jiní ano.  A tohle jsou největší tajnůstkáři mezi slavnými: Utajili svatbu i dítě.

Reklama

Načítám