Hlavní obsah

Odličujete se před cvičením? Nemusíte! Takhle vám make-up vydrží

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už dávno neplatí, že do tělocvičny se chodí jedině s nenalíčenou tváří. Pravidelné tréninky se staly neoddělitelnou součástí moderního života, a tak je jasné, že i při něm chtějí ženy vypadat krásně. A proto pro vás máme hned dva super make-upy, ve kterých ve fitku zazáříte.

Článek

Odlíčit, zatrénovat si a opět hurá na make-up. Také vás to otravuje a chtěly byste vypadat skvěle i při cvičení? Anebo se prostě nechcete líčení vzdát, ale bojíte se, že na konci lekce bude váš obličej připomínat pandu nebo rozpitou karnevalovou masku?

Tak právě pro vás je určený náš videonávod. Zkušená vizážistka vám předvede hned dvě možnosti líčení pro nadšené sportovkyně, které mají fitko na svém denním (či občasném) programu. Dozvíte se, jaký použít podklad, jakou zvolit texturu make-upu a čím líčidla nanášet a fixovat, aby všechno drželo tam, kde má, po celou dobu. Protože sportovat nenalíčená už chodit nemusíte a můžete být za hvězdu i tehdy, kdy jiným pot vytváří na obličeji nevzhledné mapy. Stačí jeden klik a dozvíte se, jak na to.

Děkujeme Fitness Victory za poskytnutí prostoru k natáčení. Křesomyslova 384/17, Praha 4. www.fitnessvictory.cz

Líčíte se na sportovní aktivity běžně, nebo to není váš styl?

Související témata:

Načítám