Hlavní obsah

Omotejte si ho kolem ruky

Reklama

Každá žena touží po šperku vyhovujícím jejím představám, který perfektně doladí každý její outfit, a navíc nestojí svět. Takové jsou náramky Troli Wrap - letní hit mezi šperky, padnoucí na každou ruku.

Článek

Neuvěřitelně velký výběr z Troli Wrap náramků vám umožní si ke každému dennímu či večernímu outfitu navléknout ten, který vám bude přesně pasovat. Světlejší a jednobarevné oceníte přes den, zářivé, barevné a ty se Swarovského krystaly využijete na party. Vyzkoušejte revoluční doplněk a staňte se hvězdou každé akce, kterou navštívíte!

Wrap náramky jsou vhodné i pro citlivou pokožku

Wrap náramky jsou vhodné i pro citlivou pokožku

Ne všechny šperky jsou vhodné do teplého letního počasí. Například pod masivními šperky se vám může zapařit kůže, šperky bez povrchové úpravy pak mohou barvit, nebo dokonce vyvolat alergickou reakci. Troli Wrap náramky jsou tvořené krystaly na koženkovém podkladu nebo většími korálky spojenými kůží nebo textilií. Jsou 100% prodyšné a díky tomu vhodné i do těch nejteplejších letních dnů.

Noste si je tak, jak chcete

Znáte to velmi dobře, spěcháte a chcete si ještě vzít svůj oblíbený náramek, ale bez pomoci druhé osoby jej nemůžete zapnout. S Wrap náramkem od Troli se vám toto již nikdy nestane. Jednoduše jej omotáte kolem ruky a zacvaknete patentem nebo provléknete ozdobný knoflík očkem – podle typu zapínání. Zvládnete to hravě sama bez pomoci. Zapínání náramku nikdy nebylo jednodušší, přesvědčte se sama.

Každá žena touží po šperku

Tip Vivantis.cz – Buď hvězdou hudebního festivalu

Pořiďte si 2 ladící barvy Troli náramků Wrap a omotejte si je kolem ruky oba. Propletením docílíte ještě fantastičtějšího efektu a během okamžiku získáte úplně nový šperk. Je jedno, zda si namotáte náramky za sebe či je propletete mezi sebou, bude to vypadat jednoduše skvěle. Jak náramky Troli Wrap nosit, se dozvíte ve videu blogerky Katty. Nechte se inspirovat!

Pořiďte si 2 ladící barvy Troli náramků Wrap a omotejte si je kolem ruky oba

Troli šperky jsou na léto to pravé

Prožijte léto naplno se šperky Troli. Jsou krásné a barevné a jsou navrhované tak, abyste si je mohla 100% užít v jakékoli situaci i za jakéhokoli počasí. Například s prsteny Troli Bubble se můžete směle koupat v bazénu i v moři. Díky revolučnímu postupu výroby se krystaly Swarovski nepodmáčí a neodlepí. Navíc se ve vodě překrásně třpytí na všechny strany.

S prsteny Troli Bubble se můžete směle koupat v bazénu i v mořii

Se šperky Troli se stanete hvězdou pláže!

Reklama

Související témata:

Načítám