Hlavní obsah

Opravdová Bond girl: Jak se obléká herečka Rachel Weisz?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Ačkoli se se ustavičně skloňuje hlavně jméno současného Bonda Daniela Craiga, pozornost si zaslouží i jeho žena Rachel Weisz. Sama je úspěšnou herečkou s desítkami filmů na kontě a inspirativní je bezesporu i její šatník. Na které kombinace krásná brunetka nejčastěji spoléhá?

Článek

Představitel agenta 007 se s britskou herečkou Rachel Weisz (51) znal už od vysoké školy a dlouhá léta je pojilo přátelství. Rachel prohlašovala, že manželství není nic pro ni, dokud se s Danielem Craigem (53) nepotkala na společném natáčení filmu Dům snů (2011).

Po pouhých šesti měsících randění se pár v tichosti vzal – obřadu se měli účastnit jen čtyři lidé, včetně jejich dvou dětí z předchozích vztahů. Před třemi lety se hereckému páru narodila dcera, jejíž jméno doposud nezveřejnili – Rachel ani Daniel o svém soukromí téměř nemluví.

Pokud byste si chtěli dát s Rachel společný večer, zkuste filmy Světlo mezi oceány (2016), Informátorka (2010), Pevné pouto (2009), Určitě, možná (2008), Nepohodlný (2005) nebo Mumii (1999), po které se herečka dostala do širšího povědomí publika. Popcorn nicméně můžete jíst i u spousty dalších filmů, ve kterých se brunetka objevila. Než si ale začnete poznamenávat, na co všechno budete koukat, pojďte se s námi mrknout na hereččiny nejvydařenější outfity.

K dokonalosti stačí málo

Kéž bychom v ulicích vídali více podobných sestav. Tento módní recept můžete od Rachel převzít skoro všechny, přičemž jednotlivé položky klidně uzpůsobte svému stylu. Stačí, když zachováte rovnici širší kalhoty s puky + košile + kvalitní tenisky. Podle sezony pak přidejte nadčasový kabát (trenčkot nebo delší vlněný) a nezapomeňte na stylovou kabelku. Toť vše!

Foto: Profimedia.cz

Až vám bude někdo tvrdit, že klasické kousky zavání nudou, pošlete ho rovnou za Rachel. Inspirativní jsou i použité barvy, zejména kombinace čokoládově hnědé a tmavší šedéFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: halenka Orsay, 649 Kč; hedvábné kalhoty COS, 2550 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabát Mango, 2999 Kč; kabelka Liu Jo, prodává Answear, 3999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Esprit, 599 Kč; tenisky Adidas, 1549 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: pozlacený prsten PD Paola, 1350 Kč; pozlacené náušnice Apart, 1140 KčFoto: Archiv firem

Zásah do červené

Wow! Při pohledu na herečku v dlouhých červených šatech nám spadla brada. Pokud byste se i vy chtěly nastrojit na rande po deseti letech, zkuste vsadit stejně jako brunetka na silnou barvu. Zbytek outfitu už nechte co nejjednodušší.

Foto: Profimedia.cz

Večeře s panem Bondem, pardon, Craigem, si žádá něco výrazného. Třeba červené dlouhé šaty!Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty H&M, 999 Kč; pozlacený náhrdelník Massimo Dutti, 895 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: koženková bunda Reserved, 899 Kč; semišové boty Anna Field, prodává Zalando, 1680 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: brýle Reserved, 299 Kč; taška Mango, 899 KčFoto: Archiv firem

Šaty, které nestárnou

Na košilové šaty tu pějeme chválu často a Rachel je s námi evidentně zajedno. Pokud vám tato nadčasová záležitost v šatníku stále chybí (nebo už není dostatečně reprezentativní), zkuste módní mezeru co nejdříve vyplnit. Šaty unosíte do města, do práce i na večírek, záleží jen na konkrétním podání.

Foto: Profimedia.cz

Košilové šaty v čistě bílém provedení jsou naprostou módní klasikou. A rozhodně se k nim nehodí jen sandálky na podpatkuFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty Pieces, prodává Zalando, 960 Kč; kožené sandálky NA-KD, 1545 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: stříbrný prsten PD Paola, 1150 Kč; náušnice All Saints, prodává Answear, 1399 KčFoto: Archiv firem

Džíny plus sako

Ne, Rachel Weisz samozřejmě nechodí jen v šatech a kalhotách s nažehlenými puky. I ona ve všední dny spoléhá na džíny. Jejich ležérnost ale ráda vyvažuje sakem. Vsadit přitom doporučujeme na dostatečně prostorný střih, pod který obléknete i svetr.

Foto: Profimedia.cz

Hereččin šatník samozřejmě obsahuje i ležérní kousky – vzorované sako, klasické džíny a příjemný svetr Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr ICHI, prodává About You, 909 Kč; džíny H&M, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sako Zara, 1399 Kč; kožená taška Answear LAB, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle Stradivarius, 299 Kč; kožené tenisky Lacoste, prodává Humanic, 1799 KčFoto: Archiv firem

Baví vás hvězdné inspirace? Nakoukněte do šatníku znovu zamilované JLo nebo se naličte jako Penélope Cruz!

Reklama

Načítám