Hlavní obsah

Znovu zamilovaná JLo: Co si obléká na rande s Benem?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Lépe by to nevymysleli ani scenáristé romantických filmů, ve kterých hrála. Jennifer Lopez se po téměř dvaceti letech vrátila ke své velké lásce, Benu Affleckovi. A jak je vidět, tahle znovu zažehnutá romance prospívá i jejímu šatníku. Ve kterém looku se vám JLo líbí nejvíce?

Článek

Psal se rok 2002 a všichni mluvili jen o „Bennifer“. Popová zpěvačka Jennifer Lopez (52) tehdy začala randit s úspěšným hercem Benem Affleckem (49) a snový hollywoodský pár byl na světě. První rande se konalo nedlouho poté, co společně dotočili film Láska s rizikem (2003), a ačkoli to byl propadák, jejich láska nabrala rychle na obrátkách. Po pouhých třech měsících známosti Ben požádal Jennifer o ruku a zpěvačka mu na oplátku zasvětila několik svých písniček. Po roce a půl se ale jejich vztah rozpadl a místo svatby přišel rozchod.

Střih. V dubnu letošního roku se začalo šuškat o tom, že se Jennifer a Ben opět vídají. Oba dva si mezitím prošli sňatky, rozvody, novými vztahy a také se stali rodiči. V červnu už byl pár vyfocen, jak se drží za ruce a brzy svoji lásku oficiálně potvrdili. Jennifer prohlásila, že je momentálně nejšťastnější, co kdy byla, a tahle její spokojenost prostupuje i na povrch. Co se takhle nechat inspirovat jejími stylovými outfity pro každý den?

Pouzdrová elegance

Jennifer zůstává věrná ženskému stylu, který dokonale koresponduje s jejími křivkami. Široké zastoupení mají v jejím šatníku pouzdrové sukně, které mimořádně lichotí ženám s postavou ve tvaru přesýpacích hodin a stejně tak i hruškám.

Foto: Profimedia.cz

Pouzdrová sukně s kohoutí stopou, jednoduchý rolák a podpatky. Šatník JLo je založený na ženskosti a eleganciFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: rolák bez rukávů SET, prodává About You, 1929 Kč; pouzdrová sukně Mango, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sluneční brýle CCC, 199 Kč; pásek Mohito, 249 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Zara, 699 Kč; lodičky Reserved, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: náramek Guess, prodává Zoot, 1389 Kč; náramek s perlami Apart, 1420 KčFoto: Archiv firem

V krajce

Co si obléct na rande v Benátkách (nebo kdekoli jinde)? Pokud chcete stejně jako zpěvačka zapůsobit, vsaďte na nestárnoucí krajku nebo madeiru. Objevíte-li ji na šatech, které vám opravdu padnou, máte na dlouhá léta spolehlivého módního spojence.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer v doprovodu Bena a čistě bílých, krajkových šatů. Jak se vám její módní volba líbí?Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty s.Oliver, 1099 Kč; sluneční brýle Vogue, prodává Zalando, 2990 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Mango, 799 Kč; kožené sandálky Kazar, 1990 KčFoto: Archiv firem

Rafinovaný rozparek

Jennifer by mohla vést kurz s názvem Jak být sexy, aniž byste odhalily příliš. A první lekce by byla o kouzlu rozparků a šatů obepínajících postavu. Mimochodem, pokud necvičíte tak poctivě jako zpěvačka, klidně pod šaty oblečte body, které vám pomůže stáhnout bříško. Věřte, že to není žádná ostuda. ostatně podobně postupuje většina hvězd.

Foto: Profimedia.cz

Tak tohle se povedlo! JLo oblékla dlouhé šaty s rozparkem, z botníku vytáhla vysoké kozačky a celek skvěle dotáhla doplňkyFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: šaty Zara, 1199 Kč; sluneční brýle Karl Lagerfeld, prodává Zalando, 2380 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kabelka Guess, prodává About You, 2479 Kč; kožené boty Solo Femme, prodává Eobuv, 4369 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: kruhové náušnice Guess, prodává Answear, 799 Kč; pozlacený prsten Massimo Dutti, 695 KčFoto: Archiv firem

Ze světa trendů

Přestože Jennifer miluje všechny ty šaty a sukně, ráda sahá také po denimu. Kromě klasických slimek často nosí i volnější siluetu, kterou ale nikdy nezapomene podpořit botami na vysokém podpatku. Poslední komplet je také více trendový – patchworkové džíny patří k hitům podzimní sezony stejně jako kabátek posetý květinami.

Foto: Profimedia.cz

Čtvrtý look jsme záměrně zvolili odvážnější, protože i tato módní poloha ke zpěvačce patří. Mimochodem, spojení ležérních džínů s květovaným vrškem můžete vyzkoušet také, i když nemáte luxusní kabátek s 3D aplikacemiFoto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

Zleva: svetr Mohito, 299 Kč; lehká bunda Pull & Bear, 1299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: džíny H&M, 849 Kč; sluneční brýle Medicine, prodává Answear, 319 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: sada prstenů Lindex, 399 Kč; kožené sandálky Solo Femme, prodává Modivo, 1869 KčFoto: Archiv firem

Baví vás hvězdné módní inspirace? Nakoukněte ještě do šatníku Karolíny Kurkové.

Reklama

Načítám