Hlavní obsah

Orální milování z pohledu ženy. Jak předejít dávení a nepříjemným pocitům?

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Řada mužů mívá sexuální fantazie o tom, že si je nějaká žena podmaňuje. Tak si zahrajte na vládkyni a ukažte partnerovi, jak rychle ho dokážete vzrušit ústy a jazykem. A jděte na to přes hrdlo!

Článek

Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že muži řadí felaci mezi nejoblíbenější sexuální aktivity, zatímco ženy si v ní bývají nejméně jisté. Svatá pravda. Kdo by miloval všechny ty nepříjemné pocity vyvolané třeba vzpomínkami na dávení? Nikdo. Jenže jejich velká část je především věcí psychiky, ne fyzického diskomfortu.

Pozitivní přístup, polovička úspěchu

„To nejdůležitější, čím začít, je mít orální sex v oblibě. Ženy, které ho rády mají, v něm zároveň i vynikají. Vždyť je to logické. Když se vám felace protiví, tak vám nepomohou ani nejsebedokonalejší techniky na světě,“ popisuje Tracey Cox s tím, že mezi časté obavy žen patří nepříjemný pach penisu, polykání spermatu a již zmíněné dávení.

„Nic z toho není nepřekonatelná překážka. Pokud vám vadí jeho pach, zařaďte do předehry sprchu, mýdlo použijte jako lubrikant a rovnou začněte s jeho vzrušováním masturbací. Dávení se dá také zvládnout a polykat nemusíte vůbec nic,“ upozorňuje expertka v jedné ze svých sexy příruček. A tipy, které nikdy nevyjdou z módy a hodí se za každých okolností?

Kde je vlhko, tam je živo

„Vy jako příjemce ovládáte všechny svaly v zadní části krku a zplošťujete jazyk, zatímco postupně vkládáte vztyčený penis,“ popisuje na svém blogu americká sexuoložka Svetlana Ivanova s tím, že pyj musí být důkladně namazán (slinami). Začněte tak, že si ho vložíte do úst tak daleko, jak je vám to příjemné. Tam jej nechte po dobu asi tak půl minuty, olizujte ho a stimulujte. Následně už sliny budete moci „přehrabovat vidlemi“.

Dávicí reflex se dá zkrotit tak, že hlavu nakloníte a necháte penis zasouvat „k jedné straně“ svého hrdla, nebo si ho občas nasměrujete do tváří. Variantou je i přitisknutí špičky jazyka za spodní ret. Vytvoříte tak pro vás pohodlnější „dráhu“, kterou se penis vydá, přičemž se lze jistit i rukou omotanou okolo pánské výbavy.

Něco pro fajnšmekry

Jestli vám tohle problém nedělá, možná se začnete zajímat i o to, jak penis dostat o něco hlouběji než normálně. „V určitém bodě, kdy je penis ve vašem hrdle, můžete pociťovat malý odpor. Pak je třeba vyvinout tlak, aby se dal dostat úplně dovnitř. Pomáhá, když se na chvíli zastavíte a víc vypláznete jazyk. Jakmile jej budete zatahovat zpátky, penis půjde spolu s ním,“ radí Světlana Ivanova.

Jistě, chce to trochu tréninku, ale žádný učený z nebe nespadl. Když si tuto techniku osvojíte, usnadní vám to polykání spermatu, neboť ejakulát „obejde“ většinu chuťových pohárků v závislosti na hloubce průniku v době orgasmu. A další tipy, jak to celé „dát“?

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Ono to půjde, když bude občas trénovat :-)Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Dávám, tak ber

Dýchejte normálně, ale dech zastavte těsně předtím, než si penis vložíte do úst. Nejprve ho tam nenechávejte příliš dlouho, přivykejte mu postupně. Hned poté, co získáte jistotu v technice, budete moci přijmout i pasivnější roli a nechat partnera, aby si hloubku zasouvání řídil sám. K tomu se hodí pozice, kdy vy ležíte na zádech s hlavou visící přes okraj postel. Tato poloha milenci umožňuje sledovat, jak se vaše hrdlo rozšiřuje a jak jeho penis klouže sem a tam. To už je ale pokročilejší level hry.

A co vy, berete si ho do úst?

Reklama

Související témata:

Načítám