Hlavní obsah

Na velikosti nezáleží! Jak si užít lepší sex bez ohledu na „jeho“ rozměry

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zamilováváte se do mužů, ne do toho, co mají v kalhotách. Ale co když je váš vyvolený naprosto dokonalý, až na tu jednu jedinou příliš malou (nebo až moc velkou) věcičku? Víme, jak si užít super sex bez ohledu na jeho velikost.

Článek

Sex je ve vztahu důležitý, a když to neklape v posteli, nebude to klapat ani jinak. Ale neznamená to, že když vám partner velikostně nevyhovuje, je čas na rozchod. Kdepak! Jen je potřeba osvojit si pár triků, které vaše milování o dost vylepší. Britská sexpertka Tracey Cox má pro vás postelové triky včetně ideálních poloh pro ty, kteří by potřebovali na objemu přidat, ale i pro ty, které naopak příroda obdařila až příliš.

Čím větší, tím lepší? Kdepak!

Až příliš obdařený partner nemusí být nutně výhra. Naopak, milování s ním může být někdy nepříjemné, až bolestivé. Ale nemusí to tak být. Pro takové páry má Tracey Cox následující rady:

  • Síla předehry - V tomto případě není předehra jakási milostná slušnost, ale nutnost. Než dojde k souloži, musíte být opravdu důkladně vzrušená. „Když jste vzrušená, napětí svalů táhne dělohu nahoru a vytváří více prostoru v pochvě, prodlužuje ji ze čtyř na šest centimetrů,“ vysvětluje Tracey Cox s tím, že k povinné výbavě patří i lubrikant. A špatné není ani to, když vás partner nejdřív dokáže přivést nejrůznější stimulací k orgasmu a na soulož dojde až pak.
  • Používejte mozek - Spousta problémů je spíš jen ve vaší hlavě. Nestresujte se, nebojte se jeho chlouby dopředu. „Myslete na to, že vagina je úžasně elastická, zvládne toho opravdu hodně. Koneckonců projde tam i dítě,“ radí Tracey Cox.
  • Žádný spěch - Partner by měl myslet na to, že v jeho případě není rychlost ani tvrdost přírazů úplně ku prospěchu. Naopak se cení pomalé tempo a něžnost. Zároveň to chce zkoušet, ze kterého úhlu je vám milování nejpříjemnější.

Ideální polohy pro pana Velkého

Obecně platí, že v případě obdařených mužů jsou nejlepší polohy, při nichž má žena kontrolu nad frekvencí a silou přírazů. Takže třeba klasická poloha na koníčka, kdy je žena nahoře, případně na boku čelem k sobě, kdy má žena svou horní nohu položenou na mužově stehně.

Možnost je i takzvaný cudný misionář. Od klasiky, kterou každý zná, se liší jen tím, že má žena nohy přitažené k sobě, čímž zmírňuje sílu mužových přírazů.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

S obdařeným mužem se snažte mít nad průběhem soulože kontroluFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Když příroda šetřila

Žádná pohroma není ale ani to, když toho v kalhotách váš partner moc nemá. Je to ohrané, ale vážně platí, že i s malým kašpárkem lze odehrát velké divadlo.

Vy můžete pomoct tím, že budete posilovat svaly pánevního dna (Kegelovy cviky). Díky nim totiž dokážete svou vaginou sevřít jeho penis. Nejdřív ale tyhle svaly objevte. Zajděte si na malou a zkoušejte v průběhu močení proud přerušit. Ty svaly, které k tomu používáte, jsou ty, o nichž tu mluvíme. „Zkuste je takto stahovat vždy na dobu tří sekund, a to dvacetkrát za sebou. Denně udělejte tři série a za tři týdny uvidíte rozdíl,“ radí Tracey Cox.

A tohle jsou další rady:

  • Není jen soulož - Zaměřte se i na jiné praktiky. Orální sex, nejrůznější druhy stimulace, vezměte si na pomoc sexuální hračky. „Ženy mají obecně problém dosahovat orgasmu při klasické souloži, takže malý penis je v tomto směru vlastně výhra. Díky němu bude mít partner potřebu se vám věnovat jinak,“ říká Tracey Cox.
  • Klidně tvrdě - V tomto případě se muž nemusí vůbec bát na to „pořádně vlítnout“. Rychlé, hluboké a tvrdé přírazy pomáhají!
  • Polštáře - Podložte se třeba dvěma polštáři, uvidíte, že to bude lepší.
  • Čistá hlava - Hodně mužů se svou velikostí stresuje a pak je vše ještě horší. Takže žádný strach a obavy. Možná mu pomůže, když si přečte nějaké články, statě či studie o tom, jaké trable jsou s velkým penisem.

Ideální polohy pro méně obdařené

Tady platí, že jakákoli poloha, která umožňuje „snadný“ přístup, je ta správná. Potřebujete hluboké a silné přírazy. Takže například tradiční poloha „na pejska“, kdy je žena na všech čtyřech a muž proniká zezadu. Nebo misionář, kdy ale svoje nohy položíte na mužova ramena.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

I s menší výbavičkou lze zažít velké věciFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Máte zkušenost s mužem, který toho měl až moc, nebo naopak moc málo?

Související témata:

Načítám