Hlavní obsah

Nejoblíbenější praktika nevěrných? Orální sex!

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Intimní praktika, která se drží vysoko na žebříčku u těch, kdo podvádí svoje muže a ženy? Tohle je pravda o mimomanželských záležitostech!

Článek

Podle českých průzkumů přiznává nevěru v průměru kolem 46 % vdaných žen a zhruba 66 % ženatých mužů (jak to na něm poznáte). Na žebříček možných důvodů se přitom pravidelně dostává nespokojenost se stávajícím vztahem či touha po dobrodružství, které chybí v jinak funkčním partnerství. Vysoko se umísťuje i ověřování si vlastní přitažlivosti a touha po společnosti. Mimochodem, tušíte, kterým mužům ženy nejčastěji zahýbají?

Dokud nás smrt nerozdělí? To ne!

Náš největší znalec nevěry doktor Plzák vždycky tvrdil, že k mužům s „parohy“ patří především pánové neimponující, tedy nositelé klasických tří „S“ – slabí, slušní, spolehliví. O nevěru si také koleduje muž malicherný. A které ženy jsou nejvíce podváděné?

Nejčastěji to bývá obětavá a spolehlivá manželka, která žije pro rodinu. Muž totiž tuto ženu pozvolna začíná považovat za součást inventáře domácnosti. Buď jak buď, co se týče laškovného počínání s milencem nebo milenkou, nevěrníci vyžadují konkrétní druh péče, na což poukazuje jistý výzkum webové stránky Victoria Milan – internetové seznamky pro ženaté a vdané, jenž se soustředí na evropský trh.

Praktika, která je v kurzu

Z výpovědí 9107 dotazovaných vyplynulo, že orální sex je pro mimomanželské záležitosti prioritou. Ti, kdo se rozhodnou svým partnerům zahýbat, jej vyžadují na prvním místě. Respektive pro 72 % žen a až 85 % mužů je velmi důležitý. Výsledky studie, kterou uveřejnily britské bulvární noviny „The Sun“, taktéž odhalují, že 65 % žen a 68 % mužů by se s milencem nebo milenkou rozešli – pokud by jim orální sex nebyl v rámci záletů v dostatečné míře dopřáván. Že by orální milování skutečně vládlo světu? Už to tak vypadá.

Potvrzují to i slova britské sexpertky Tracey Cox, podle které orálního sexu nikdy nikdo nemá dost. Tato odbornice proto zastává názor, že pár znalostí o ústním potěšení se hodí každému, neboť za tento druh milování vás většina lidí nosí na rukou.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Je romantické hledět si navzájem do očí. U nevěrníků je ale nejžádanější jiná poloha...Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tajemství úspěchu

Jestli se v této praktice chcete zdokonalit (možná i proto, aby ho přešla chuť na nevěru), neodbývejte předehru. Hýčkejte partnera masáží, hlaďte ho a mazlete se s ním. Dávejte mu najevo, že vás vzrušuje. Také se hodí střídat techniky a nemilovat se pořád ve stejné poloze. Pro obě pohlaví zároveň platí, že ruce by při orálním sexu neměly zahálet. Hodí se ke vzrušování různých částí těla (řeč je například o bradavkách nebo konečníku).

Tracey Cox také varuje, že některé ženy jdou na laskání jazykem příliš zostra. Když nevíte, nakolik jemné, nebo drsné zacházení má váš partner rád, tak se prostě podívejte, jak si to rukou dělá sám, a pak ho ústy napodobte. Hlavně pozor na předkožku. Měla by volně klouzat, ne drhnout.

Pevně penis uchopte po celé délce a začněte ho laskat. Lízejte ho na tisíc způsobů, střídejte dlouhé i pomalé pohyby, olizujte jej na stranách i kolem „hlavičky“ a v žádném případě nešetřete slinami. A dejte do toho všechno. Průměrně objemný ejakulát obsahuje 150 kJ. Sexem se spálí asi 630 kJ, takže na tom ještě dieteticky vyděláte.

Jestli v rámci novoročního předsevzetí hubnete, přidejte si sex, a nejen ten orální, na seznam svých fitness programů (další praktiky skvělých milenek). Nejlépe ale s vlastním manželem, i proto máte jeden druhého.

A jakou sexuální praktiku máte nejradši právě vy?

Související témata:

Načítám