Hlavní obsah

Osud, nebo náhoda: Předpověděl film Láska nebeská vztah prince Harryho a Meghan Markle?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pamatujete si Joannu z filmu „Láska nebeská“? Tu dívku, do které se bezhlavě zamiloval Sam, začal kvůli ní hrát na bubny a dal jí první pusu? Pak by vás možná zajímalo, co má její představitelka Olivia Olson společného s Meghan Markle, snoubenkou prince Harryho.

Článek

Snímek „Láska nebeská“ (2003) předpověděl vztah Meghan Markle (36) a prince Harryho (33). Krčíte obočí a ptáte se proč? Protože se ve filmu objevila velice podobná zamilovaná dvojice – i když o generaci mladší. Vždyť přece i tam se britský zrzavý kluk zamiloval do Američanky s afroamerickými kořeny! Navíc i Joanna ve filmu byla starší než Sam (hrál ho Thomas Brodie-Sangster, 27), a dokonce i ona byla umělkyně. S tím rozdílem, že zatímco Meghan Markle je herečka, ona zpívala.

V životě jako ve filmu

Tím však podobnosti nekončí. Olivia Olson (25), která dívku Joannu hrála, je zpěvačkou i v reálném životě. U nás sice není moc známá, zato ve Spojených státech je velice populární. Což – ostatně – platí i u Meghan Markle. Předtím, než začala chodit s princem Harrym, ji jako herečku v naší republice znal asi jen málokdo.

Další spojovací linii najdete i v rodinách obou žen. Meghanin otec Thomas W. Markle (62) je televizní režisér, spolupracoval například na seriálu „Ženatý se závazky“, za který získal cenu Emmy. A otec Olivie Olson Martin (61) je televizní producent, spisovatel a skladatel. Napsal první sérii kresleného seriálu pro děti „Phineas a Ferb“ a během své tvorby byl pětkrát nominován na cenu Emmy.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Podobnost i mezi zrzky 

Olivia Olson jednou dokonce prozradila, že si ji se snoubenkou britského prince už pár lidí spletlo – právě kvůli všem těm podobnostem, které mezi nimi jsou. Vlastně se není čemu divit. I Olivia Olson je velmi pohledá, snědá, s dlouhými tmavými vlasy, vřelým úsměvem a kouzlem osobnosti.

Paralely najdete nejen u dívek. Ve filmu bylo Samovi dvanáct, když mu tragicky zemřela matka. A víte, jak starý byl princ Harry, když přišel o matku? Zkuste hádat! A navíc oba zrzci, jak ten filmový, tak královský, mají to štěstí, že se zamilovali do dívky, která něčím značně připomíná jejich matku! I když v případě filmového Sama to bylo pouze jméno Joanna, u prince Harryho je spojitost mezi jeho nastávající ženou a princeznou Dianou (†36) mnohem větší – Meghan je filantropka a zajímá se o humanitární pomoc.

Takže až se letos budete před Vánoci dívat na „Lásku nebeskou“, zkuste si na místo Joanny a Sama dosadit Meghan a Harryho a uvidíte, že jediný rozdíl mezi nimi je v letech.

Líbí se vám více Meghan Markle, nebo Olivia Olson? 

Načítám